REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienis, 2011 02 16

Ministro pirmininko patarėjas Virgis Valentinavičius portalui balsas.lt tvirtino, kad Vyriausybės vadovas pasitiki ministru D. Kreiviu. „Premjeras mano, kad ministras dabar yra politikas, o ne verslininkas ir nesėdi ant dviejų kėdžių, nes atskyrė verslą nuo ministro pareigų", - pranešė V. Valentinavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Dar sausio pabaigoje neskubėjusi smerkti susikompromitavusio Ūkio ministro D. Kreivio, šiandien Dalia Grybauskaitė pareiškė juo nepasitikinti.

REKLAMA

Prezidentė pareiškė nepasitikinti ūkio ministru D. Kreiviu

Antradienis, 2011 02 16

Eidamas 81-uosius metus, mirė rašytojas Justinas Marcinkevičius, pranešė Lietuvos radijas. J.Marcinkevičius sunkią galvos smegenų traumą ir kaklo slankstelio lūžį per nelaimingą atsitikimą patyrė pernai gruodžio 7-ąją savo namų laiptinėje. Poetas buvo gydomas ligoninėje, tačiau taip ir neatsigavo.

Justinas Marcinkevičius gimė 1930 m. kovo 10 d. Važatkiemyje, Prienų rajone.

Netekome poeto J. Marcinkevičiaus

Trečiadienis, 2011 02 17

Seimo pirmininkei Irenai Degutienei buvo įteiktas interpeliacijos aplinkos ministrui Gediminui Kazlauskui tekstas, tačiau Seimo pirmininkė  jį atmetė, motyvavusi, kad prašymas turi būti įteiktas Seimo sesijos metu.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo pirmininkės padėjėjas Dalius Stancikas portalui „Balsas.lt“ sakė, kad interpeliacija šiandien nepriimta tik dėl procedūrinių niuansų. „Tiesiog imti ir atmesti neturėtume teisės.

I. Degutienė interpeliacijos tekstą G. Kazlauskui atmetė

Ketvirtadienis, 2011 02 18

Birželio mėnesį mirusio prezidento Algirdo Mykolo Brazausko atminimo įamžinimo komisija priėmė sprendimą, kaip bus įamžintas pirmojo po Nepriklausomybės atkūrimo išrinkto Lietuvos vadovo atminimas.

Paaiškėjo valstybės vadovų atminimo įamžinimo konkurso laimėtojai

Penktadienis, 2011 02 18

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasirašė dekretą, kuriuo atleido Vizgirdą Telyčėną iš policijos generalinio komisaro pareigų. Pareigas jis dar eis tol, kol į jo vietą bus paskirtas kitas pareigūnas. V. Telyčėnas atsistatydinimo pareiškimą prezidentei įteikė prisiimdamas atsakomybę už neblaivaus Trakų rajono policininko Sigito Šostako sukeltą tragišką eismo įvykį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Policijos generalinis komisaras atleistas iš pareigų

Šeštadienis, 2011 02 19

Lietuva šeštadienį atsiveikino su poetu, dramaturgu, Nacionalinės premijos laureatu Justinu Marcinkevičiumi. Jis amžinojo poilsio atgulė Antakalnio kapinėse, netoli Sausio 13-tosios memorialo.

Tautos poeto netekome vasario 16-ąją jam einant 81-uosius metus. J. Marcinkevičius užgeso ligoninėje, neatsigavęs po gruodžio 7 dieną savo namuose patirtos sunkios traumos.

Lietuva atsisveikino su tautos dainiumi J. Marcinkevičiumi

Sekmadienis, 2011 02 20

Socialiniame tinkle „Twitter„ pasirodė informacija, kad koncernas “Achema grupė“ savo žiniasklaidos verslą perleidžia vienai didžiausių Lietuvos verslo grupių - koncernui „MG Baltic". Pastarajam priklauso televizijos kanalas LNK ir naujienų portalas Alfa.lt.

„MG Baltic" perka „Baltijos televiziją"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų