REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 19 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyks sunkiasvorių bušido turnyras „K-1&KOK EUROPE GP 2011“. Aštuoni kovotojai grumsis dėl „Grand Prix“ varžybų čempiono titulo, žiūrovus priblokš ir įspūdingos superkovos. Tarp superkovų dalyvių – vienas geriausių Lietuvos ringo meistrų Petras Markevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkiasvorių turnyre, kuriame bus nustatytas vienas varžybų nugalėtojas, Lietuvai atstovaus Mindaugas Sakalauskas, Sergėjus Maslabojevas ir Martynas Knyzelis, o superkovose mūsų šalies garbę gins Egidijus Valavičius, Tadeušas Cholodinskis ir P. Markevičius.

REKLAMA

Prieš artėjančias varžybas kalbintas bušido virtuozas P. Markevičius tikino, kad skausmingu veiksmu gali priversti pasiduoti bet kurį savo varžovą.

„Savo patirtį ir sugebėjimus galiu sėkmingai pritaikyti kovoje su bet kuriuo priešininku. Man patinka ne šiaip kovoti, o priversti pasiduoti savo varžovą, – kalbėjo P. Markevičius. – Manau, galėčiau atlikti skausmingą ar smaugimo veiksmą bet kuriam ir bet kokio stiliaus kovotojui ar imtynininkui. Nors ringe susitinku su stipriausiais varžovais, iki šiol nė vienas iš jų skausmingo ar smaugimo veiksmo man pačiam neatliko. Visi greitai suprasdavo, kad tai ne pats geriausias sprendimas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų