REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Snyguriuoja, sninga, o vietomis stiprokai ir pažeme pusto pietinėje Lietuvos pusėje. Magistraliniai ir krašto keliai periodiškai valomi ir barstomi.

REKLAMA
REKLAMA

Šių kelių dangos padengtos prispaustu sniegu, provėžotos, kur suveikė druska, šlapios, slidoka, informuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija.

REKLAMA

Magistrinių kelių A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda ruože iki Kryžkalnio ir A2 Vilnius–Panevėžys iki 90 km pirmosios eismo juostos daugiausiai šlapios, o antrosiose yra sniego, provėžų. Šie ruožai valomi ir barstomi.

Be kritulių vakarinėje Lietuvos dalyje ir šiaurinėje Lietuvos pusėje. Čia magistralinių ir krašto kelių dangos sausos, krašto keliuose miškingose vietovėse yra nežymių provėžų, išskyrus Neringą, čia keliuose yra prispausto sniego, formuojasi provėžos. Eismo sąlygos geros.

REKLAMA
REKLAMA

Rajoninių kelių dangos pietinėje Lietuvos pusėje padengtos sniegu, kitur atvirose vietose švarios ar provėžotos, miškingose vietovėse padengtos privažinėtu sniegu, apledėjusios, provėžotos. Tose vietose kur pasnigo ar sninga pagal galimybes valomi ir šie keliai.

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio Nr. 206 Šilutė–Rusnė nuo 6,3 iki 6,75 km, 450 m ilgio ruožas. Vandens gylis – 67 cm. Transporto priemonių kėlimas nutrauktas. Dėl ilgą laiką vyravusios itin žemos oro temperatūros, apsemtame ruože susidarė pavojingos ledų sangrūdos. Lengvųjų transporto priemonių perkėlimas bus atnaujintas tik Šilutės rajono ekstremalių situacijų valdymo centrui leidus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiame rajone taip pat apsemti ir yra sunkiai išvažiuojami arba neišvažiuojami 13 rajoninių kelių ruožai, viso – 45,45 km. Vandens gylis – nuo 5 iki 100 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami septynių rajoninių kelių ruožai. Viso – 46 km. Vandens gylis – nuo 20 iki 130 cm.

Dėl Vilniaus pietinio aplinkkelio tiesimo pradžios, vykdant paruošiamuosius darbus, uždarytas krašto kelias Nr. 106 Naujoji Vilnia–Rudamina–Paneriai, ruožas nuo 29,31 iki 31,21 km, Vilniaus miesto Kirtimų gatvės dalis. Eismas kreipiamas apylanka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų