REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ji užkariavo klausytojų širdis savo vaikiška šypsena ir skaidriu balsu. Buvusiai Laimos Lapkauskaitės mokinei, choro „O-lia-lia“ vokalistei Neringai Nekrašiūtei  visi žadėjo svaiginančią pop atlikėjos karjerą, tačiau  netikėtai ji pasitraukė iš populiariosios scenos. Pasibaigė filmavimai, interviu. Neringa tyliai baigė aktorystės studijas, pradėjo dirbti Kauno dramos teatre.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau dainavimas liko jos širdyje ir Neringa dar planuoja sugrįžti į didžiąją sceną. „Pirmiausia pradėjau dainuoti, o ne kalbėti, daina yra mano kraujyje“, - sako Neringa, šiuo metu lankanti vokalo pamokas.

REKLAMA

Jos gyvenimas dabar – kaip niekad intensyvus: kartu kuria bendrą ateitį su operos solistu Rafailu Karpiu, vaidina teatre, mokosi vokalo ir pradėjo filmuotis naujame LNK seriale „Jausmų miestas“. Giedro veido aktorei atiteko neteisingai apkaltintos, pasmerktos ir nusivylusios Saulės vaidmuo.

„Su Saule susitapatinti vienas malonumas. Gero būdo, šiek tiek naivi ir mielai patikli, darbšti ir nuoširdi. Ir svarbiausia didelės didelės širdies. Aš myliu Saulę. Ji turbūt geresnė nei aš. Bet man nuoširdžiai patinka ja būti. Juk Saulė turi priminti visiems vis labiau užmirštamas gražias žmogaus savybes: naivumą, žmogišką šilumą, dorybingumą, kurios jau seniai išstumtos vulgarumo, agresijos ir puikybės.

REKLAMA
REKLAMA

„Saulei teks patirti visokių „nuotykių“ – šypsosi aktorė. - Vieni nori iš jos pasipelnyti. Kiti, mato joje lengvą apgavystės auką. Jai teks išmokti pakovoti už save. Nes aplinkui verda gyvenimas. Visi dirba, myli, svajoja. Ir gyvenimas nelaukia, kol tu sau verki į pagalvę, jausdamasi nuskriausta ir niekam nereikalinga. Todėl ir Saulei, nors ir sunkiai, bet pavyks rasti tai ko ji ieško. O ji ieško to paties, ko ir visos moterys pasaulyje. Meilės ir laimės“.

Pasak Neringos, aktorės profesija puiki tuo, jog tu niekad nenustoji mokytis ir tobulėti kaip žmogus. „Po vieno vaidmens tu jautiesi romantiška viliokle. Po kito – įsijauti į atsakingos šeimos moters vaidmenį. O Saulės personažas mane žavi tikru ir neapsimestiniu vaikiškumu. Atviras betarpiškumas, nesumeluotos emocijos, kaukių nebuvimas yra tos vertybės, kurias stengiuosi pasilikti sau, net kai režisierius pasako „Stop“ ir aš pavargus, bet laiminga grįžtu namo“.

Serialas „Jausmų miestas“ - jau greitai per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų