REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jungtinėse Valstijose, Niu Džersio mieste gyvenanti moteris teigia, kad parduotuvių tinklas „Century 21“ pasisavino iš jos 80 centų ir dėl to dabar ji siekia prisiteisti 5 mln. JAV dolerių, rašo dienraštis „New York Post“.

REKLAMA
REKLAMA

32 metų keturių vaikų motina Tova Gerson įteikė ieškinį, kuriame teigiama, kad universalinė parduotuvė neteisėtai pasisavino klientų pinigus, pasinaudodama kuponų dalinimo sistema.

REKLAMA

Moteris teigė vienoje Niu Džersio parduotuvėje pasinaudojusi 5 JAV dolerių prekių kuponu perkant prekių už 50 ar daugiau JAV dolerių. Moteris pirko prekių už 106,82 JAV dolerius. Tačiau vėliau moteris grąžino vieną vaikišką drabužėlį, teigdama, kad pasiėmė ne tos spalvos. „Century 21“ grąžino jai už prekę sumokėtus pinigus, tačiau be 80 JAV centų, kuriuos moteris sutaupė pasinaudojusi nuolaidų kuponu.

T. Gerson teigė, kad parduotuvių tinklas neleido jai pasinaudoti visais kupono privalumais. Moters įteiktame ieškinyje reikalaujama 5 mln. JAV dolerių ir teigiama, kad dėl tokių klaidinančių akcijų gali nukentėti šimtai parduotuvės lankytojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų