REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena perspektyviausių Lietuvos bėgikių Eglė Balčiūnaitė Klaipėdoje vykstančiame lengvosios atletikos uždarųjų patalpų čempionate finišą pasiekė pirmoji. 400 metrų distanciją 22-jų metų šiaulietė įveikė per 55,27 sek. (0:55,27), teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Anot sportininkės, pasiektas rezultatas yra kiek geresnis nei jos vidutinis.

„Šios pergalės nesureikšminu, kadangi dar vienos varžybos laukia rytoj. Pasiektais rezultatais esu patenkinta, nes dėl kiek silpnesnės savijautos negaliu išnaudoti visos savo patirties ir jėgų“, – sako Eglė Balčiūnaitė, sėkmingai aplenkusi kitas varžybų dalyves.

REKLAMA

Rytoj Eglė Balčiūnaitė startuos 800 metrų distancijos bėgime, kurioje varžysis su kitomis stipriausiomis Lietuvos bėgikėmis.

Pasak sportininkės, Klaipėdoje vykstantis čempionatas – puiki galimybė išbandyti jėgas prieš Europos čempionatą. Už kelių savaičių Prancūzijos sostinėje vyksiančiame čempionate jaunoji bėgikė susirungs su stipriausiomis konkurentėmis iš viso pasaulio.

22 metų Eglė Balčiūnaitė yra laikoma viena perspektyviausių šalies bėgikių visame pasaulyje. Ji jau ne kartą pagerino šalies rekordus, 800 m ir 400 m bėgimo distancijose ir užima 8-11 vietas tarptautiniuose lengvosios atletikos reitinguose.

Lietuvos lengvosios atletikos uždarųjų patalpų čempionatas truks dvi dienas. Čempionate kovojama dėl 26 apdovanojimų komplektų. Pirmasis Lietuvos lengvosios atletikos uždarų patalpų čempionatas buvo surengtas sporto halėje 1948 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų