REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Pinokis ar Buratinas?“. Daugelis žino pasaką apie Pinokį – medinį žmogeliuką, kuris labai norėjo būti tikru berniuku, bet negalėjo nemeluoti. Rusiškoje pasakos versijoje Pinokis buvo pervadintas Buratinu. Kad ir kaip suksi, abu personažai mediniai ir turi panašių savybių. Tik Buratinas atrodo dvasingiau ir nekalčiau už Pinokį. Šis krečia piktesnes išdaigas ir jo sąžinė visiškai medinė. Šią situaciją – mėginimą pateikti gražesnę to paties daikto pakuotę – primena ir buvusio Vilniaus mero, buvusio Seimo nario, buvusio Liberalų ir centro sąjungos lyderio Artūro Zuoko politinė karjera ir dabartinis jos posūkis. Neva nepriklausomų ir nepartinių kandidatų koaliciją suklijavęs A. Zuokas tikisi, kad niekas nepastebės iš maišo kyšančių ylų – jo senos ištikimos kompanijos.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Angelų sargų girtuoklystės klupdo komisarus“. Lietuvos policiją persekioja depresija, alkoholizmas ir mirtinos lenktynės keliuose. Praėjusią savaitę dėl Trakų policijos pareigūno Sigito Šostako sukeltos avarijos, per kurią žuvo žinoma Kauno gydytojų pora, ir dar du žmonės buvo sužeisti, atsistatydino šalies policijos generalinis komisaras Vizgirdas Telyčėnas.

REKLAMA

Kinija aplenkė Japoniją ir tapo antra pagal dydį pasaulio ekonomika. Tuo tarpu mūsų krašte – jokių prošvaisčių... Lietuvos gyventojų pradelsti įsiskolinimai siekia 2,08 mlrd. Litų – tai yra 643 litai vienam šalies gyventojui. „Lietuviai įklimpę į skolas“ – teigia rubrika „Pinigų skonis“.

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – pokalbis su Vilniaus vicemeru Romu Adomavičiumi. Ką daryti, kad pajudėtų būsto atnaujinimas ir atpigtų šiluma? Kaip įveikti nepasitikėjimą tarp Vilniaus gyventojų ir šilumos tiekėjų?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – interviu su vienu žymiausių šalies kulinarų Linu Samėnu. Ką jis mano apie lietuvių mitybos įpročius?

Rubrikoje „Sveikata“ – straipsnis apie gydytojų emigraciją ir medicinos sistemos aukas. Į užsienį išvyko 5 – 7 procentai Lietuvos gydytojų. Skaičiai verčia sunerimti.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų