REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinkamai parinktas plaukų stilius gali pakeisti jūsų išvaizdą į gera. Jis gali kuo puikiausiai paslėpti veido bruožų trūkumus, pridėti arba atimti kelis metus ar kilogramus. Tačiau ne visada po apsilankymo kirpykloje džiaugiamasi nepriekaištingu rezultatu. Atsitinka ir taip, kad net patys talentingiausi kirpėjai suklysta ir neišpildo jūsų lūkesčių. Tai kuo puikiausiai įrodo garsiausios pasaulio žvaigždės ir jų nevykusios, ne kartą į blogiausių plaukų stilių sąrašus patekusios šukuosenos.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas ryškiausių netinkamo plaukų stiliaus pasirinkimo pavyzdžių galėtų būti trumpa Beyonce šukuosena. Geru skoniu garsėjanti dainininkė nedažnai suklysta rinkdamasi drabužius, aksesuarus ar šukuoseną. Tačiau nusprendusi peroksidu nušviesinti trumpai nukirptus plaukus ir juos susukti stambiomis garbanomis garsi moteris persistengė. Tokia šukuosena Beyonce ne tik netinka prie veido formos, bet dar ir atrodo senamadiškai. Trumpus plaukus buvo pasirinkusios ir dar kelios Holivudo žvaigždės. Verta pažymėti, jog toks plaukų stilius Kate Holmes, Paris Hilton, Mena Suvari tiesiog netiko. Nusikirpusios plaukus jos tarsi prarado dalelę savo žavesio ir paseno keleriais metais.

REKLAMA

Stilistų kritikos taip pat susilaukia ir ilgi žvaigždžių plaukai. Dėmesį atkreipia pernelyg papūsti ir suvelti Jessica Simpson, Drew Barrymore ar Amy Winehouse plaukai. Nesėkmingai bando sužavėti ir Jennifer Lopez bei jos stambios ir sendinančios garbanos. Žvelgdamas į nuotraukas negali nepastebėti ir itin storų ir dvispalvių Fergie kirpčiukų. Nežinia kaip vertinti ir raudoną Pete Wentz, žydrą Pink ir rožinę Gwen Stefani, Christina Aquillera bei Lily Allen plaukų spalvas. Tai – nevykęs eksperimentas, o gal stilingai meniškas sprendimas?

Taigi, žvaigždės ne tik kartais persistengia su apranga ar makiažu, bet taip pat dažnai nesėkmingai bando eksperimentuoti ir su plaukais. Šių ir kitų garsenybių plaukų modeliavimo „nesusipratimai“ – tiesiai prieš jus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų