REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net pačių didžiausių Holivudo garsenybių gyvenimas ne visada buvo toks rožinis, blizgus ir prašmatnus. Dauguma jų dirbo paprastus darbus, pavyzdžiui, pardavinėjo karštas spurgas, plovė grindis, dirbo benzino kolonėlėje ar naikino žiurkes. Tad šį kartą – visa tiesa apie tai, kaip šiandieninės žvaigždės kadaise užsidirbdavo duonai ir vandeniui.

REKLAMA
REKLAMA

„Juodi“ darbeliai

Gražuolis Matthew McConaughey tik šiandien gali sau leisti ištisas dienas čiuožinėti banglente ar vaikštinėti pajūriu su žaviąja žmona Camila Alves ir dviem mažais vaikučiais. Ko gero, vienintelis „purvinas“ aktoriaus darbas šiandien – tai pakeisti mažyliams sauskelnes. O juk kadaise jis plušo... vištidėse.

REKLAMA

Matthew McConaughey (nuotr. SCANPIX)Matthew McConaughey (nuotr. SCANPIX)

Būdama penkiolikos dainininkė ir aktorė Queen Latifah greičiausiai nė nesidomėjo repu. Kur kas svarbiau jai buvo uždirbti kelis dolerius per valandą greitojo maisto užkandinėje „Burger King“. „Ruošiau mėsainius ir gėrimus, – pasakoja garsenybė, prisimindama paauglystę. – Be to, man tekdavo plauti tualetus. Turbūt buvau išprotėjusi, kad valydavau juos už minimalų atlygį.“

Queen Latifah (nuotr. SCANPIX)Queen Latifah (nuotr. SCANPIX)

Gerokai iki susikuriant grupei „No Doubt“, dainininkė Gwen Stefani dirbo greitojo maisto restoranų tinkle „Dairy Queen“. Čia jai tekdavo atlikti pačius įvairiausius darbus, taip pat ir plauti grindis. Beje, „No Doubt“ subūrė Gwen vyresnysis brolis ir kolegos iš „Dairy Queen“.

REKLAMA
REKLAMA

Gwen Stefani (nuotr. SCANPIX)Gwen Stefani (nuotr. SCANPIX)

Aktorė Whoopi Goldberg, prieš tapdama pasaulinio garso komediante, turėjo galybę visai kitokių užsiėmimų. Pavyzdžiui, dirbo laidojimo namuose, kur grimuodavo numirėlius. Taip pat jai teko dirbti mūrininke statybų aikštelėje ir kasininke banke.

Whoopi Goldberg (nuotr. SCANPIX)Whoopi Goldberg (nuotr. SCANPIX)

Amatininkai

Jennifer Aniston už bet kokį vaidmenį šiandien uždirba milijonus. O kadaise ji tebuvo eilinė prekių platintoja ir pasiuntinė, vežiodavusi siuntinius dviračiu, kad galėtų išlaikyti save ir turėtų iš ko apmokėti sąskaitas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jennifer Aniston (nuotr. SCANPIX)Jennifer Aniston (nuotr. SCANPIX)

Nors aktorius Michaelas Douglasas kilęs iš žymios ir turtingos šeimos, ir jam praeityje teko sunkiai dirbti. Savo karjerą jis pradėjo benzino kolonėlėje.

Michael Douglas (nuotr. SCANPIX)Michael Douglas (nuotr. SCANPIX)

Graži moteris Julia Roberts vaikystėje buvo įsitikinusi, kad taps veterinare, tačiau galiausiai nusprendė, jog jos kelias – aktorystė. Vis dėlto belaukiant vertingų vaidmenų jai teko pardavinėti ledus ir paplušėti batų parduotuvėje.

Julia Roberts (nuotr. SCANPIX)Julia Roberts (nuotr. SCANPIX)

Įsivaizduokite: įžengiate į kirpyklą, o prie jūsų mosuodamas žirklėmis prieina... legendinis Danny DeVito. Sunku patikėti, bet prieš išgarsėdamas šis aktorius plušėjo savo sesers grožio salone.

REKLAMA

Danny de Vito (nuotr. SCANPIX)Danny de Vito (nuotr. SCANPIX)

Vargo pelės

Šiandien Tomo Cruise'o vardas garbinamas visame pasaulyje. Bet kadaise jis tebuvo paprastas pasiuntinukas, turėdavęs pristatyti įvairius siuntinius. Greičiausiai šios profesijos atstovams šiandien jis negaili arbatpinigių...

Tom Cruise (nuotr. SCANPIX)Tom Cruise (nuotr. SCANPIX)

Kantri muzikos atlikėja Faith Hill daugelį metų žiba muzikos padangėje, bet prieš išgarsėdama ji atsakinėjo į telefoninius skambučius vienoje muzikos leidybos kompanijoje. Vėliau „pakilo“ karjeros laipteliais ir vienoje kompanijoje įsidarbino prekių pakuotoja.

REKLAMA

Faith Hill (nuotr. SCANPIX)Faith Hill (nuotr. SCANPIX)

Chrisas Rockas šiandien gali tik smagiai nusikvatoti prisiminęs darbą garsiame Niujorko restorane „Red Lobster“. Bet akivaizdu, kad jam nebuvo lengva bėgioti tarp klientų staliukų, kai galvoje sukosi tik viena svajonė – tapti komediantu. „Jei dirbi „Red Lobster“, vadinasi, tikrai negali sau leisti čia pavalgyti. Uždirbi minimalią algą, tiek, kiek ten kainuoja viena krevetė“, – pasakojo aktorius.

Chris Rock (nuotr. SCANPIX)Chris Rock (nuotr. SCANPIX)

Ne tas kelias

Popkaralienė Madonna jau kelis dešimtmečius yra viena populiariausių pasaulio dainininkių. O paauglystėje ji uždarbiavo užkandinėje „Dunkin' Donuts“. Vėliau jai teko padirbėti šokėja, kurį laiką ji modeliavo drabužius, kol galiausiai pradėjo dainuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Madonna (nuotr. SCANPIX)Madonna (nuotr. SCANPIX)

Būdamas penkiolikos aktorius Christopheris Walkenas treniravo liūtus cirke... Tačiau tai truko visai neilgai. Greitai jis suprato, kad koledžas ir aktorystė kur kas geriau užtikrins saugesnę ateitį.

Christopher Walken (nuotr. SCANPIX)Christopher Walken (nuotr. SCANPIX)

Saldžiabalsė dainininkė Mariah Carey dirbo ne vienoje darbovietėje:  šlavė plaukus kirpykloje, dirbo padavėja ir net buvo atleista iš rūbininkės pareigų, mat per daug rūpinosi muzika ir per mažai dėmesio skyrė savo pareigoms.

mariah carey (nuotr. SCANPIX)mariah carey (nuotr. SCANPIX)

Netikėti amplua

Jei šiandien Bradas Pittas užsivilktų viščiuko kostiumą, jam už tai mokėtų milijonus. Bet buvo laikai, kai jis taip rengėsi, mat dirbo meksikietiško maisto restorane. B. Pitui yra tekę padirbėti ir šaldytuvų išvežiotoju bei limuzinų vairuotoju.

REKLAMA

Brad Pitt (nuotr. SCANPIX)Brad Pitt (nuotr. SCANPIX)

Humoristas Jim Carrey yra išbandęs ne vieną keistoką darbą. Pavyzdžiui, būdamas paauglys dirbo sargu vienoje gamykloje, vėliau įsidarbino apsaugininku. Na, o norėdamas atsipalaiduoti po įtemptos dienos, lankydavosi komedijų klubuose.

Jim Carrey (nuotr. SCANPIX)Jim Carrey (nuotr. SCANPIX)

Režisierius Quentinas Tarantino ne visada gyveno taip šlovingai. Kai niekas dar nė neįtarė, kad jis vieną dieną išgarsės, Kventinas tikrino bilietus viename suaugusiųjų kino teatre. „Bilietų kontrolieriaus darbas man buvo pats geriausias. Juk galėdavau visą dieną praleisti kino teatre ir nemokamai pamatyti visus filmus“, – pasakojo režisierius.

REKLAMA

Quentinas Tarantino (nuotr. SCANPIX)Quentinas Tarantino (nuotr. SCANPIX)

Serialo „Dingę“ žvaigždė Evangeline Lilly prieš išgarsėdama dirbo lėktuvo stiuardese. Jai yra tekę padirbėti ir misioniere Filipinuose, gyventi šiaudinėje lūšnelėje.

Evangeline Lilly (nuotr. SCANPIX)Evangeline Lilly (nuotr. SCANPIX)

Kol dar nebuvo žymi dainininkė, Paula Abdul linksmino krepšinio aistruolius Los Andželo arenoje. 1980-aisiais ji buvo viena dailiausių šio krepšinio klubo šokėjų.

Paula Abdul (nuotr. SCANPIX)Paula Abdul (nuotr. SCANPIX)

Aktorius ir režisierius Warren Beatty šou verslo pasaulyje sukasi nuo 1960-ųjų. Sunku patikėti, kad kadaise šis žymus žmogus viename kino teatre ragavo žiurkių naikintojo duonos.

Warren Beaty (nuotr. SCANPIX)Warren Beatty (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų