REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Barselonos žiniasklaida kaltę dėl pagrindinio miesto klubo „Barcelona“ nesėkmės (1:2) pirmajame Čempionų lygos aštuntfinalio mače prieš Londono „Arsenal“ vertė teisėjui. Tiesa, kiti leidiniai negailėjo kritikos ir Ispanijos čempionams.

REKLAMA
REKLAMA

Tiek „Sport“, tiek „El Mundo Deportivo“ pažymėjo, kad teisėjai neįskaitė Lionelio Messi įvarčio klaidingai užfiksuodami nuošalę, taip pat neužfiksavo nė vieno 11 metrų baudinio.

REKLAMA

Gana sensacingai skambančioje antraštėje „Mourinho draugas švilpė viską prieš “Barcelona„ dienraštis “Sport„ taip pat skelbė, kad arbitras Nicola Rizzoli yra susijęs su aršiausio katalonų varžovo Madrido “Real" treneriu Jose Mourinho.

Teiginys argumentuojamas prisimenant vieną 2009 metų N. Rizzoli sprendimą, kuris buvo palankus specialistui iš Portugalijos.

„El Mundo Deportivo“ nediskutavo dėl teisėjų šališkumo, bet rašė: „Teisėjas suteikė gyvybės “Arsenal„ - “Barcelona„ dvikovai“. Žurnalistų manymu, be arbitro pagalbos intrigos poroje nebūtų likę jau po pirmo mačo.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu AS apžvalgininkas Santi Gimenezas rašė: „Barca“ turėjo kamuolį, tačiau ne dvasią, kuri būdinga sužeistoms komandoms. O sužeistas anglas yra labai pavojingas, jis žino, kaip kovoti ir atsigriebti. Galiausiai ši stiprybė nurungė techninius sugebėjimus. Iki 65 minutės „Barcelona“ mokė, kaip žaisti techniškai, bet po to „Arsenal“ įrodė drąsos svarbą."

„El Pais“ pridūrė: „Wengero vaikinai yra geresni futbolininkai, jie turbūt nebejaus pagarbos “Barcelona„ komandai, kuri neturėjo ambicijų ir buvo pažeidžiama.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų