REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nelauktai šalta žiema iškėlė šiek tiek pamirštą problemą, susijusią su mūsų lūpytėmis. Kai už lango spaudžia šaltukas, o vėjas pučia labai žvarbus, reikėtų deramai pasirūpinti ne tik veido oda ar plaukais, bet ir lūpomis!

REKLAMA
REKLAMA

Kaip šalčių ir vėjų metu puoselėti lūpas, kad jos visada būtų gražios ir sveikos? Specialistai pateikia tokius patarimus:

REKLAMA

1. Nelaižykite lūpų. Nepamirškite, kad drėgnos lūpos greitai trūkinėja šaltyje. Taip pat seilėse yra enzimų, kurie yra kenksmingi lūpoms.

2. Gerkite po kelis gurkšnius vandens kas kelias valandas. Taip pat būtinai lūpas ir odą reikia drėkinti iš vidaus. Ypač naudinga drėkinti ir namų bei darbo kabineto odą.

3. Naudokite vazeliną. Kone visos tokios priemonės veikia kaip apsauginė priemonė.

4. Darykite kaukes lūpoms. Pamasažuokite lūpas ledo kubeliu, tai padės lūpoms tapti rožinėmis ir blizgančiomis. Karts nuo karto švarias lūpas patepkite medumi ir tokios kaukės nenuvalykite, lai ji būna tol, kol jos „nenuvalgysite“.

Nota bene! Lūpos, taip pat kaip ir oda bei plaukai – yra sveikatos rodiklis. Jeigu Jūs tuo rūpinatės, tai viskas atsispindės Jūsų išorėje. Būkite gražios, puoselėkite savo grožį bei sveikatą. Jau greit pavasaris, ruoškitės sužibėti!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų