REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos sostinėje Maskvoje, naktį iš sekmadienio į pirmadienį žiauriai žuvo du studentai, kurie ieškojo ekstremalių įspūdžių. Maskvos metro, norėdami patirti adrenaliną, abu rusai užlipo ant traukinio stogo.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijos teisėsaugos pareigūnai pranešė, kad adrenalino ieškojusių studentų pasivažinėjimas baigėsi kruvina drama.

REKLAMA

Tragiškas incidentas nutiko, kai sekmadienio naktį į pirmadienį, apie 00.00 val. Filevsko metro linijoje du jauni (1991 metų gimimo) vaikinai nusprendė patirti ekstremalių pojūčių, užlipę ant traukinio stogo. Deja, jų pasivažinėjimas baigėsi tragiškai: abu žuvo.

Vieno vaikino kūnas rastas ant stogo „Kijevo“ linijos stotelėje: studentas patyrė daugybę sužalojimų ir lūžių. Antrojo kūnas rastas tarp „Kuncevo“ ir „Pionieriaus“ linijų stotelių.

REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais duomenimis rusai mokėsi Valstybiniame Rusijos turizmo ir serviso universitete bei Maskvos Pedagoginiame universitete. Ši informacija dar tikslinama.

Kartais, dažniausiai jauni žmonės, norėdami patirti adrenalino, rizikuoja savo gyvybe, važinėdami ant traukinių stogų. Tai paplitę ne tik Rusijoje, bet ir Afrikoje, Brazilijoje ir kitose, dažniausiai trečiojo pasaulio šalyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų