REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujame LNK seriale „Jausmų miestas“ vaidina neįprastai daug aktorių. Pagrindinius vaidmenis atlieka per dvidešimt aktorių – to dar nebuvo nei viename lietuviškame seriale. „Jausmų mieste“ pamatysime nemažai naujų ar primirštų veidų. Vienas iš jų – populiariosios LNK laidos „Kažkas atsitiko“ vedėjas, aktorius Karolis Sakalauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Ar naujasis tavo vaidmuo seriale tau kiek nors artimas?

Ir  vėl negavau vaidmens, kurio trokštu. Visą gyvenimą svajoju suvaidinti romantišką, teigiamą herojų, tačiau ir šį kartą laimė man nenusišypsojo. Naujajame seriale įkūnysiu neigiamą personažą. Skirmantas - niekur nedirbantis žmonos išlaikytinis, nevengiantis svetimų moterų, veltėdis, pagyrūnas, tinginys, apgavikas. Nežinau, kas sugalvojo šio personažo vardą, bet man jis pradeda patikti. Susidaro įspūdis, kad šis vardas man labiau tinka už esamą mano vardą, nes vos tik atvažiuoju į filmavimo aikštelę, visi sveikinasi sakydami: „Sveikutis, Skirmantai“. Iš pradžių man labai nepatiko, bet ilgainiui pripratau ir dabar jau net didžiuojuosi šiuo vardu, nes Skirmantas yra kietas. Jam nieko nereiškia vogti iš žmonos alui. Jis puikiai jaučiasi nieko neveikdamas ir gyvena pagal taisyklę: „O kas jei ryt karas, o aš pavargęs“.

REKLAMA

Ar sunku vaidinti tai, kuo realiame gyvenime nesi?

Vienoje scenoje Skirma pakelia ranką pries besilaukiančią savo žmoną ir užstato jai nemenką mėlynę po akim. Realiame gyvenime to padaryti niekada negalėčiau, bet juk čia Skirmantas. Režisierius sako: „Trenk jai per veidą“. Sakau „Ką jūs, negaliu“. Daug repetavom tą smūgį, tačiau dublio metu vis tiek šiek tiek užkliudžiau savo partnerę. Jaučiausi labai blogai.

Gal vaidinti meilužį sekasi kur kas geriau?

Kiekvienos filmavimo metu man tenka voliotis vis su kita moterimi. Ir tai taip pat yra gan sunki užduotis, nes esu vedęs vyras, serialą žiūrės mylima žmona, todėl bijau, kad kada nors grįžęs gausiu kočėlu per galvą (juokiasi). Iš tikrųjų, mano žmona į tokias scenas žiūri su šypsena, nes aktoriai tokiu metu būna labiau susikaustę, varžosi vienas kito ir intymios scenos dažniausiai būna juokingos tiems, kurie tave gerai pažįsta.

REKLAMA
REKLAMA

Kas labiausiai patinka filmavimo aikštelėje?

Šauni komanda, visi esame kaip draugai. O labiausiai patinka tai, kad tik atvažiavus į filmavimą tave iškart maitina. Skanios sriubos, daržovės, kotletukai! Gaila, kad prodiuseris neleidžia įdėt namo, žmonai. Tada pas mus visuomet būtų taika ir ramybė. Visai kitaip negu seriale.

Naujas serialas „Jausmų mietas“ – jau greitai per LNK

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų