REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario mėnesio žurnalo „Gala“ numeris dar kartą įrodo, jog svarbiausia gyvenime – meilė. Tačiau nors vasaris – meilės mėnuo – „Galos“ pašnekovai tarsi susitarę prabilo apie vienatvę. Vieniems ji baisi vaikystės prisiminimais, kitiems – miela it pūkuotas kačiukas, trečių gyvenimas klostosi taip, kad jie tiesiog niekada nepatyrė vienišumo jausmo. „Gala“, pakalbinusi tiek daug žvaigždžių, apibendrina – viskas priklauso nuo požiūrio.

REKLAMA
REKLAMA

O žmonių požiūriai skiriasi. Dažnai jie būna paviršutiniški ir neatspindi tiesos. Štai Ieva Šimukauskienė, pagarsėjusi aštriais pareiškimais ir kategoriškais vertinimais, pasirodo, tik tobulai atlieka jai skirtą vaidmenį, o gyvenime jai tokie žmonės bjaurūs. Viršelio žvaigždė – stiliaus ikona Victorija Beckham – švyti, nors pernai spauda viešino Davido neištikimybės faktus. „Posh santuoką ištiko krizė“ – šaukė užsienio spauda. Tačiau pora išlaikė šį meilės išbandymą ir laimingi laukia ketvirto vaikelio – galbūt mergaitės? Tuo tarpu Natalijai Zvonkei būsimo vaikelio lytis nerūpi. Ji jau manė, kad apskritai negali turėti vaikų, tačiau sutikusi Danielių netruko pastoti. Galbūt kartais reikia tiek nedaug – (ir tiek daug) – susirasti tą tikrąją antrąją pusę. Pamilti. Tada imi ir sulauki paprasto, bet netikėto stebuklo. Taip ir garsus sportininkas Andrejus Zadneprovskis, palikęs didįjį sportą, naktimis dabar sapnuoja ne nelaimėtą olimpinį auksą, o mylimą dukrytę.

REKLAMA

Kintanti santvarka, pašaukimai ir svoris, nesėkmės teatre ir šeiminė laimė – visa tai aktorę Larisą Kalpokaitę atvedė  ten, kur ji yra dabar. O apie savo patirtį moteris tikrai turi ką papasakoti...

Penkiolika metų Neringa Nekrašiūtė praleido scenoje kaip Laimos Lapkauskaitės mokinė. Dabar ji užaugo, subrendo ir sumaištavo iš esmės – ir plaukų spalvą pakeitė, ir nuo scenos ryžtingai nulipo, ir iš grupės vadovės įtakos išsiveržė. Įstojusi į Lietuvos muzikos ir teatro akademijos aktorinio meistriškumo specialybę atsidavė vien mokslams. Baigusi iš karto gavo darbą Kauno dramos teatre. „Narkotikas, kuris veža“, - taip Neringa Nekrašiūtė dabar sako apie aktorinį savo darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos įdomios ir karštos temos, kurias rasite naujame „Galos“ numeryje. Grožio pasaulio naujienos, mados fotosesijos, skvarbus stiliaus ekspertės Irinos Mataru žvilgsnis į Manto Petruškevičiaus vakarėlio „Nijolės“ kailių salone svečių aprangą bei stilių, amžinai jaunos šypsenos paslaptys, Andriaus Mamontovo kelionės, IV tarptautinės mados fotografijos konkursinės parodos „Madamorfozės“ atidarymo akimirkos ir daug aistrą žadinančių pasiūlymų Valentino vakarui jūsų laukia naujame žurnalo „Gala“ numeryje.

Spauskite čia ir prenumeruokite žurnalą internetu!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų