REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąjį vasario savaitgalį gimtajame Alytuje įvykusios Seimo nario Antano Nedzinsko vestuvės sprogo kaip tikra bomba. Kodėl apie savo šventę Seimo narys neprasitarė netgi tėvams? Ir pagaliau, kas gi ji – moteris pavergusi ir užkariavusi amžinu viengungiu vadinto vyro širdį? Po audringos, iškilmingos ir ne vieną dieną trukusios šventės, Antanas ir jo jaunoji žmona sutinka duoti išskirtinį  interviu ir kviečia į pirmuosius savo namus.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo viešbutis, kuriame jau pora metų  gyvena A. Nedzinskas – sunkiai atpažįstamas. Sendaikčių parduotuvėlėse kruopščiai rinkti ir derinti baldai. Pavyzdinga tvarka ne tik kambaryje, bet ir spintose.  Antanas neslepia: šeimyninio gyvenimo pradžiai jis ruošėsi atsakingai. Tačiau dar labiau nei namai atrodo pasikeitęs  jų šeimininkas. Praėjus vos porai dienų po vedybų A. Nedzinsko akys spindi. Jis  vis dar pilnas emocijų: nuoširdžiai džiaugiasi pavykusia švente,  rodo vestuvių nuotraukas ir prie šono švelniai glaudžia jaunąją savo žmoną Gretą.

REKLAMA

Dabar, kai visos abejonės  ir likimo siųsti išbandymai  jau praeityje, o Antano ir Gretos rankas puošia aukso žiedai, paslaptingoji porelė sutinka papasakoti tikrąją savo pažinties, draugystės bei meilės istoriją. Interviu metu jiedu netikėtai prabils ir apie asmeniškiausias  savo santykių detales. Pavyzdžiui, ar tiesa, kad lygiai po mėnesio trisdešimtmetį švęsiantis A. Nedzinskas svajoja apie tėvystę?  Ir ką apie skubų šeimos gausinimo planą bei šimtu procentų pasikeitusį savo gyvenimą mano Seimo nario žmona -  dvidešimtmetė Alytaus kolegijos studentė Greta.

Kaip pasibaigs Antano ir Gretos Nedzinskų santuokos skandalas? Kaip ši pora gyvens toliau? Antradienį 20.30 val. „Neišgalvoti gyvenimai" su Rolandu Vilkončiumi per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų