REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelionių agentūra „BPC Travel“ į šių metų kovo 3–13 dieną organizuojamą Ženevos automobilių parodą bilietų jau nebeparduoda.  Likus mėnesiui iki specialaus  organizuojamo skrydžio, laisvų vietų specialiu reisu skrendančiame lėktuve jau nebėra. Į Ženevos parodą panoro nukeliauti rekordinis lietuvių skaičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Didelis susidomėjimas jau antrus metus organizuojama kelione, į kurios kainą įeina ne tik skrydis, bet ir leidimas į parodą specialistams skirtą dieną, mums liudija kelis svarbius dalykus. Džiaugiamės, kad atgimsta susidomėjimas specializuotomis parodomis ir žmonės jau skiria lėšų į jas keliauti“, – svarsto  kelionių agentūros generalinis direktorius Gvidas Aukštuolis.

REKLAMA

Pasak kelionių agentūros vadovo, į parodą vykstama pamatyti naujausių automobilių modelių, kurie po parodos Ženevoje atsiranda ir Lietuvos keliuose.

Skrydį į parodą kovo 2 dieną vykdys Lietuvos oro bendrovė „Small Planet Airlines“.

Šiais metais Ženevos paroda vyks jau 81 kartą. Parodoje didžiausi ir įdomiausi automobilių gamintojai pristatys pačius naujausius automobilius bei parodys artimiausio laikmečio viziją bei automobilių modelių koncepcijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų