REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vestuvės – tai diena, kai kiekviena nuotaka nori būti gražiausia. Tai šventė, kurios metu visas dėmesys krypsta į jaunuosius ir, žinoma, į jų drabužius.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotakos suknelė yra bene svarbiausias jaunosios aprangos akcentas, todėl ji privalo būti idealiai parinkta, pasiūta ir pritaikyta prie figūros. Suknelė privalo ne tik papuošti jaunąją, bet ir paslėpti visus trūkumus.

REKLAMA

Suknelių spalvos

Dauguma nuotakų nedvejodamos renkasi baltutėlę it sniegas suknelę, nepagalvoja, kad galima varijuoti spalvomis! Puikiai atrodo balta suknelė, perjuosta raudonos spalvos dirželiu. Tinkamas šio varianto akcentas – raudona delninukė ar gėlelė plaukuose.

Išdrįskite didžiajai dienai pasirinkti nude (kūno spalvos) suknelę, kuri puikiai pabrėš nuotakos lieknumą ir graciją. Ši spalva idealiai tinka toms, kurios nori atrodyti seksualiai, romantiškai ir patraukliai. Šią spalvą taip pat siūlo garsieji „Chanel“ mados namai.

REKLAMA
REKLAMA

Auksinė spalva - karališka, įpareigojanti spalva, kuri vestuvių dieną pavers Jus karaliene.

Pasipuošusios tokia suknele, turėtumėte atsiminti, kad gražiai atrodysite tik tuo atveju, jei Jūsų oda bus dailiai įrudusi. Prie auksinės spalvos suknelės puikiai tiks tamsiai rudi ar juodi aksesuarai.

Nebijokite juodos spalvos vestuvių dieną, juk būtent ši spalva senais laikais buvo tradicinė vestuvių spalva. Sakoma, kad juoda spalva vestuvių dieną skirta moterims, kurios visada nori būti žingsniu priekyje.

Suknelių ilgis

Kiekviena moteris nori ką nors pabrėžti. Vienos – dailią krūtinę, kitos – lieknas gazelės kojas arba laibą kaklą. Pagal tai, kuri kūno dalis turi būti dėmesio centre, rinkitės ir suknelę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mini ir maksi ilgių variacijos: jei norite, kad visi vakaro svečiai pamatytų Jūsų kojeles ir įspūdingus batelius, rinkitės mini suknelę. Jei kojos nėra idealiausia Jūsų kūno vieta, bet didžiuojatės krūtine ar nugara, rinkitės ilgą, atvirą, viršutinę kūno dalį pabrėžiančią suknelę. Idealiai atrodys ir vėrinys arba auskarai, optiškai prailginantys kaklą.

Midi suknelė tiks merginoms, norinčioms atrodyti lyg iš baroko laikotarpio, kuriame vyravo prabanga ir prašmatnumas. Tokio ilgio suknelė, puošta gausiais nėrinukais ir kaspinėliais, jaunąją pavers lėle „Barbie“. Beje, kad ir ką sakytumėte, šiais metais garsiausi dizaineriai šaukia: „Didžiąją dieną puoškitės pūstomis ilgomis suknelėmis!“ Tačiau, žinoma, viskas priklauso tik nuo Jūsų.

REKLAMA

Suknelių dizainas

Raukinukai, nėrinukai, kaspinėliai, kuteliai ir karoliukai – visos šios smulkmenėlės Jūsų suknelę pavers unikalia ir nepakartojama, o juk Jūs tokia ir norite būti.

Nuotakos aksesuarai

Būtinas jaunosios aksesuaras yra delninukė. Tai itin praktiškas aksesuaras, mat į ją nuotaka galės įsidėti ir nosinaitę, jei ašara tektų braukti, ir pudrinę, jei reikėtų pataisyti makiažą.

Dar vienas labai svarbus nuotakos aprangos akcentas – puokštelė. Nepersistenkite besirinkdamos puokštę, juk norite jaustis patogiai. Naujausia mados tendencija – puokštelė, prisegta prie nuotakos riešo. Jei rinksitės šią tradicinės vestuvinės puokštės alternatyvą, galėsite laisviau judėti, nes rankos bus laisvos. Jei Jūsų tuoktuvės vasarą, gaiviai ir spalvingai atrodys iš lauko gėlių surinkta puokštelė, o žiemą – rožyčių kombinacijos.

Kad ir kokią suknelę pasirinktumėte, nepamirškite pasitikėjimo savimi, šypsenos ir geros nuotaikos. Juk tai Jūsų Didžioji ir vienintelė diena gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų