REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne paslaptis, kad planuodamos Šv.Valentino dieną įsimylėjėlių poros susimąsto ir apie įsimintiniausią savo gyvenimo šventę – vestuves! Tik ne dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta. Meilės dienai ji ruošiasi, bet vestuvių su širdies draugu teisininku Donatu Kisieliumi dar neplanuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Laukia staigmenos

Prieš Šv.Valentino dieną dainininkė turi gerai pasukti galvą, kaip nustebinti savo mylimąjį, kuris vasario 14-ąją dar švenčia ir savo gimtadienį. Atsidūsta – staigmeną Donatui jau yra parengusi. „Gražu ir smagu, kai per Šv.Valentino dieną yra rodomas dėmesys ir dovanojamos dovanos, ypač gėlės. Iš Donato taip pat laukiu malonios staigmenos“, – šypsosi dainininkė.

REKLAMA

Atlanta su dukrele Saule ir mylimuoju įsikūrė jaukiame sostinės Žvėryno rajone: „Galvojome, trise gyventi bus smagiau. Ir tikrai taip ir yra. Nekilo noras grįžti atgal. Žaviuosi vyrais, kurie sukasi virtuvėje, – juokiasi Atlanta, įvardydama savo vyro idealą, kurį beveik tobulai atitinka rūpestingas mylimasis. - Bet buityje tvarkomės bendromis jėgomis. Vis tiek mano toks ritmas, kad aš užimta daugiausia savaitgaliais ir vakarais, todėl dienomis turiu daug laiko ką nors nuveikti savo ir namų labui. Permainingose situacijose norisi, kad viskas klostytųsi gerai ir tvarkingai. Kol kas tai pavyksta“.

REKLAMA
REKLAMA

Atlanta (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio)Atlanta (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio)

Jeigu viskas klostosi gerai, gal žinomai porai tinkamas laikas susimąstyti apie vedybas? „Kol kas vestuvių neorganizuojame. Jeigu reikėtų, tada greičiausiai turėčiau prašyti, kad kažkas padėtų tai daryti. Čia juk rimtas dalykas...“

Pavasariop numatomas turas į Jungtines Amerikos Valstijas. Važiuos tik dviese su Donatu, o dukrą Saulę paliks saugioje močiutės globoje.

Intriguojantis vaidmuo seriale

Beje, daugelis nustebo Atlantą išvydę nauju amplua – lietuviškame seriale „Moterys meluoja geriau“ ji atliko tikros flirto meistrės vaidmenį, kuri kreipėsi į astrologą Vaidotą, kad šis jai sudarytų gyvenimo kalendorių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Bet kokia moteris ne šiaip sau atsiranda kokioje nors keistoje situacijoje, – įsitikinusi Atlanta. – Scenoje esančiam žmogui labai įdomu išbandyti vaidybinius dalykus. Manau, serialas – vienas iš tokių būdų, tačiau rimtai dirbdamas šį darbą turi būti tikru aktoriumi – juk tam reikia specialių žinių, įgūdžių ir praktikos“.

Atlanta (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio)Atlanta (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio)

Tai nebuvo Atlantos debiutas kine. Prieš dvidešimt metų Lietuvos televizijoje buvo sukurtas filmas vaikams pagal Jono Avyžiaus apysaką „Aštuonetas iš Trepsės namų“. Ten būsima dainininkė atliko blogos mergaitės Trepsės, kurios nemėgo lėlės, vaidmenį. „Labai gerai atsimenu, kaip norėjau būti ta gerąja mergaite, – atsidūsta Atlanta. – Bet scenaristė pasakė: „Ne, baikite, ką jūs“. Man buvo apmaudu, kad ir gerajai mergaitei sukurta daina buvo geresnė už manąją. Bet ką jau čia galėjai padaryti? Beje, kaip tik buvo Sausio 13-osios įvykių įkarštis. Atsimenu, buvo gan nepatogu, kai reikėjo gulėti ant žemės ir trepsėti prie nepažįstamų žmonių. Manau, kad iš šalies buvo keista stebėti tokius demonstruojamus ožius“.

REKLAMA

Atlanta (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)Atlanta (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje Atlanta studijuoja meno vadybos magistrantūroje. Ir greičiausiai ji bus aktorių bei muzikantų vadybininkė. „Juk nemanau, kad ir po dvidešimt metų dainuosiu ir striksėsiu scenoje, kaip dabar. Puikiai suprantu, kad viskas yra laikina, ir taip jau nemažai laiko praleidau scenoje. Noriu pamažu savo dainininkės karjerą papildyti, netgi turiu seną norą dirbti anapus televizijos ekrano. Taip pat norėčiau tapti organizatore, kuri padėtų kitiems įgyvendinti gražius sumanymus ir šventes. Ateityje – galbūt ir savo vestuves“, – koketiškai šypsosi dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų