REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį vietomis pažeme pustė rytiniuose ir pietrytiniuose šalies rajonuose.

Protarpiais snyguriuoja Alytaus, Vilniaus ir Panevėžio apskrityse, Jonavos ir Kaišiadorių rajonuose. Vietomis susidarė plikledis, įspėja Lietuvos automobilių kelių direkcija.

REKLAMA
REKLAMA

Magistraliniai ir krašto keliai ne ištisai valomi ir barstomi smėlio mišiniu. Šių kelių dangos įvairios: sausos, provėžuotos, provėžose vietomis yra ledo. Slidoka.

REKLAMA

Neblogos eismo sąlygos Tauragės, Telšių, Šiaulių ir Klaipėdos apskrityse, Kauno, Raseinių ir Šakių rajonuose. Čia pagrindinių kelių dangos apysausės, vietomis provėžotos.

Rajoninių kelių dangos daugiausia yra padengtos privažinėto sniego sluoksniu, provėžotos. Dėl pustymo yra sniego liežuvių. Šalčininkų rajone yra 10 proc. apsunkinto išvažiavimo šių kelių.

Polaidžio vanduo semia kelio Nr. 167 Smiltynė–Nida ruožą nuo 41 iki 42,2 km. Kol kas apsemti tik važiuojamosios dalies kraštai. Šioje vietoje greitis ribojamas iki 50 km/val.

REKLAMA
REKLAMA

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio Nr. 206 Šilutė–Rusnė 7–ajame kilometre esantis 460 m ilgio ruožas. Vandens gylis pakilo iki 85 cm. Nutrauktas transporto priemonių kėlimas. Kėlimas bus atnaujintas nukritus vandeniui iki 80 cm. Šiame rajone taip pat apsemti ir yra sunkiai išvažiuojami arba neišvažiuojami 13 rajoninių kelių ruožai, iš viso – 39,88 km. Vandens gylis – nuo 5 iki 100 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami septynių rajoninių kelių ruožai, iš viso – 46 km. Vandens gylis – nuo 20 iki 130 cm.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų