REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena seksualiausių Lietuvos moterų prisipažįsta pirmenybę teikianti patogumui, o ne seksualumą pabrėžiančiam stiliui. „Nulipus nuo scenos norisi jaustis laisviau“, – tikina Karina Krysko.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės „69 Danguje“ atlikėja prisipažino po kelionių su grupe tiesiog pavargstanti nuo vaikščiojimo po parduotuves, tad ne dėl išrankumo į lietuviškus prekybos centrus pastaruoju metu retai užsukanti.

REKLAMA

Ilgiausiai spintoje užsibuvęs drabužėlis

Labai daug tokių rūbų – turbūt nesu linkusi išsiskirti su džinsais. Atrodo, kai kurie jų jau nudėvėti, tačiau nesinori skirtis.

Nesu linkusi išmesti drabužių, kas kiek laiko senuosius atrandu ir kombinuoju su naujai įsigytais. Turiu net ir dešimtmetį skaičiuojančius batus, kuriuos ir dabar mielai aviu.

Močiutės palikimas

Man labai žavi tradicija, kuomet iš kartos į kartą yra perduodamos smulkmenos. Pai nešioju močiutės padovanotą senovinę sagę, apyrankę. O šią žiemą negalėjau atsidžiaugti „caraitės“ tipo balta kailine kepure, padovanota mamos.

REKLAMA
REKLAMA

Namuose pilna močiutės ar mamos atiduotų relikvijų, kurias, tikiuosi, perduosiu savo vaikams.

Karina Krysko (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)Karina Krysko (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Papuošalų galia

Neturiu papuošalų-talismanų, tačiau tikiu akmenų, parenkamų pagal horoskopą ar žmogaus būdą, galia. Šiuo metu ieškau žavaus papuošalo su sau tinkamu akmeniu – tik neseniai pradėjau domėtis, kaip jie gali daryti įtaką nuotaikai ar net sveikatai.

Mėgstamiausi papuošalai

Nors turiu galybę auskarų, niekad negaliu jiems atsispirti. Tiesa, nesu prasivėrusi ausų, tad nešioju „klipsus“. Pagalvoju, gal geriau ausų ir nesidursiu – tuomet padidėtų išlaidos auskarams. Išmokau pati perdaryti paprastus auskariukus į „klipsus“, tad rūpesčio man nesukelia. Tik kad itin dažnai juos pametu...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Karina Krysko (nuotr. Fotodiena.lt/Rasos Jonaitienės)Karina Krysko (nuotr. Fotodiena.lt/Rasos Jonaitienės)

Aukštakulniai ar bekulniai

Scenoje dažniausiai tenka pasipuošti aukštakulniais, tad kasdien renkuosi bekulnius batus. Teikiu pirmenybę patogumui, aprangos laisvei – sceninė apranga varžo, tad kasdien „išsipusčiusiai“ nebesinori būti.

Sijonas ar kelnės

Neteikiu pirmenybės nei vienam. Šį sezoną pradėjau nešioti sijonus – su storomis pėdkelnėmis nėra šalta. Tačiau sijonams esu pakankamai priekabi – nesinori pirkti paprasto, be jokio „cinkelio“.

Apsipirkinėjimas

Man tai vargas! Pastaruoju metu su grupe itin dažnai keliaujame, tad užsienyje dažniausiai ir apsiperkame. Grįžus į Lietuvą, dar ilgą laiką negaliu pažvelgti prekybos centrų pusėn... Tačiau lietuviška pasiūla nesiskundžiu. Žinoma, kitose šalyse galima rasti kokybiškesnių drabužių už mažesnę kainą – ypač Amerikoje – tačiau gražių apdarų randu ir lietuviškose parduotuvėse.

REKLAMA

Karina Krysko (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)Karina Krysko (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Metų pirkinys

Greičiausiai tai žieminiai aulinukai. Žiemą neaviu aukštakulnių – tiesiog netilptų koja, užmauta bent keliomis poromis kojinių. Draugai mane vadina  „kopūstu “, o aš nieko negaliu padaryti – labai mėgstu šilumą.

Artimiausias pirkinys

Niekada nieko neplanuoju įsigyti. Tačiau jau laukiu pavasario, naujų kolekcijų. Nieko nesu numačiusi, tačiau noriu spalvų ir laisvesnių drabužėlių! Be to, kiekvienai moteriai jos spinta visad atrodo tuščia, niekad nėra kuo pasipuošti – aš ne išimtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų