REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį, vasario 12-13 dienomis, rekonstruotame Alytaus sporto ir rekreacijos centre vyks finalinės Lietuvos krepšinio federacijos taurės varžybos. Dėl to Žuvinto gatvės ruože nuo sankryžos su Naująja gatve iki sankryžos su Kauno gatve, bus uždarytas transporto priemonių eismas. Žmonės patirs laikinų nepatogumų.

REKLAMA
REKLAMA

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Alytaus aps. VPK) pareigūnai, kartu su kolegomis iš Marijampolės ir Kauno, akylai stebės situaciją varžybų metu, operatyviai ir principingai reaguos į kiekvieną pranešimą, netoleruos šiurkščių teisės ir viešosios tvarkos pažeidėjų. Policija prižiūrės Alytaus sporto ir rekreacijos centro prieigas, kontroliuos automobilių ir pėsčiųjų eismo srautus, kilus neramumams centro viduje, pasiruošę padėti ir saugos tarnybų darbuotojams.

REKLAMA

Krepšinio aistruolius raginame laikytis nustatytų taisyklių tiek krepšinio arenoje, tiek keliuose. Prašome sirgalių ir visų eismo dalyvių kelyje elgtis atsakingai, nevairuoti išgėrus, prisisegti saugos diržus automobilyje, paisyti kelio ženklų, neviršyti saugaus greičio. Būkite pakantūs ir supratingi vieni kitiems.

Primename, kad šį savaitgalį policija intensyviai tikrins vairuotojų blaivumą ir apsvaigimą nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų, tad netoleruos neblaivių asmenų, vairuojančių transporto priemones.

Pergalės krepšinyje pasiekiamos žaidžiant šį žaidimą pagal nustatytas taisykles, keliuose tapsime saugesni, jei vadovausimės Kelių eismo taisyklėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų