REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Vidmanto Babrausko straipsnis „Savivaldos nėra“. Artėjantys savivaldybių tarybų rinkimai kelia virtinę lūkesčių, kurie tėra oro pilys. „Nepriklausomi“ kandidatai liks partinės ir neefektyvios savivaldos papuošalais, o savivaldybių tarybų rinkimai – veikiau politikos butaforija nei politika.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ skaitykite straipsnį „Visuomet norėjo daugiau ir geriau“. Interviu su žinomu Klaipėdos verslininku, krepšinio entuziastu ir nenuilstančiu kultūros puoselėtoju Rimantu Cinausku, bandančiu užkirsti kelią krepšininkų emigracijai.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Narkotikų verslas mafijai neša auksą“. Kvaišalų bylose minimos garsios mafijos veikėjų, kadaise propagavusių sveiką gyvenseną, pavardės. Prieš Vilniaus apygardos teismą stojo sostinę ir jos apylinkes narkotikų upėmis pastaraisiais metais užtvindę Lapino gaujos atstovai. Ilgas teismų maratonas laukia bemaž 60 šio nusikalstamo susivienijimo narių.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje keturi darbingo amžiaus žmonės išlaiko vieną pensininką. 2050 metais padėtis gali apsiversti aukštyn kojomis – du dirbantys išlaikys vieną pensinio amžiaus žmogų. Ši baugi demografinė padėtis artima ne tik Lietuvai. Panaši padėtis ir visoje Europoje. Plačiau apie tai – rubrikos „Pinigų skonis“ straipsnyje „Rūpestis dėl pensijos“. Taip pat šioje rubrikoje skaitykite straipsnį „Sukūrei šeimą – gausi mažesnę paskolą“. Jei turi vaikų, turi mažiau atliekamų pinigų. Vadinasi, ir galimybės gauti didesnę paskolą yra mažos. Ekspertai perspėja, kad šeimas sukūrę žmonės gauna mažesnes paskolas nekilnojamam turtui įsigyti, nei tie, kurie vaikų neturi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – pokalbis su Krikščionių partijos sąrašo savivaldybių rinkimuose lyderiu Mečiu Laurinkumi - apie dabartinės valdžios nuostatų ir konservatoriškosios ideologijos skirtumus.

Lietuvos futbolo rinktinės vyriausiojo trenerio Raimondo Žutauto tvirtinimu, jaunų talentų mūsų šalyje yra daug, tačiau juos reikia atrasti. Apie tai – rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ .

„Microsoft“ atlikto tyrimo duomenimis, trys ketvirtadaliai 14 – 18 metų paauglių iš Europos šalių buvo užkalbinti nepažįstamųjų internete. Rubrika „Žinių rinka“ šį kartą pasakoja apie paauglius, slepiančius interneto kontaktus.

REKLAMA

Vis daugiau moterų užima svarbias pozicijas verslo ir politikos pasaulyje, tačiau ar iš tiesų abiejų lyčių pripažinimas įvairiose srityse vienodas? Plačiau apie tai skaitykite rubrikos „Finansai plius“ straipsnyje „Vadovės – išsilavinusios, bet nepripažintos“.

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ - interviu su Renata Mikailionyte. Viena pagrindinių festivalio „Mados infekcija“ organizatorių R. Mikailionytė svajonėse sostinę mato daug gražesnę ir žalesnę.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų