REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Įnirtingos kovos dėl vietos nacionalinės „Eurovizijos“ finale tęsiasi. Į antrąją atranką susirinkę keturiolika atlikėjų buvo ne mažiau spalvingi nei dalyvavę pirmoje atrankoje. Panašu, jog atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“ Diuseldorfe nori visi – nuo visiškai žalių scenos naujokų iki patyrusių profesionalų, nuo liaudies muzikos motyvus pasirinkusių atlikėjų iki klasikinį muzikos stilių propaguojančių dainininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Komisija, kurioje be nuolatinio jos nario muzikologo Dariaus Užkuraičio, dar buvo daininkės Rosita Čivilytė ir Eglė Nepaitė bei kompozitorius Teisutis Makačinas atrodė itin griežta ir nenusiteikusi juokauti, tik Lukas Pačkauskas stengėsi praskaidrinti nuotaiką tiems dalyviams, kuriems tą vakarą sekėsi prasčiau.

REKLAMA

Atranka prasidėjo tautinių motyvu kupinu „Eurovizijos“ atrankos naujokės Godos Isado pasirodymu, kurį sekė ne itin taktiškas R. Čivilytės komentaras, kad suknelės kaspinas buvo įdomesnis už pačia atlikėją.

Po mielos, bet niekuo neišsiskiriančios Valdo Maksvyčio dainos „Leisk man“, sekė daug palankiau tiek publikos, tiek komisijos narių įvertintas „VigRoses“ pasirodymas. Merginos sulaukė pagyrimų tiek už sceninį įvaizdį ir kostiumus, tiek ir už pačia dainą bei jos atlikimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tikrų pasiutėlių rokerių „Dave and Henry“ pora itin smagiai atlikusi „Fresh Air Dream“ teigiama energija užkrėtė ne tik žiūrovus, bet ir komisiją. Tuo tarpu „Eurovizijos“ gerbėjai Liepai, sulaukusiai pagyrų už įspūdingą išvaizdą iš paties renginio vedėjo Giedriaus Masalskio, buvo pasiūlyta eiti dainuoti į prabangų viešbutį.

Kiek vėliau scenoje puikiai praleido laiką „Tofu Bubble“ jaunimas. Atlikėja Nora, anksčiau dainavusi kartu su Sasha Song, šį vakarą atrodė lyg Katy Perry antrininkė su ne tokiais įspūdingais vokaliniais sugebėjimais, o „Eden“, kaip ir pernai atstovaudami sunkųjį roką, energingai kratė galvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto statinėje medaus buvo ir šaukštas deguto. Vakaro nuotaiką visiems kiek sugadino į natą nepataikę Deividas Bastys ir Eglė Jakštytė. Situaciją pavyko išgelbėti trims mediniame narve uždainavusioms „Kas jos tokios?“ merginoms.

Profesionaliai kruopščiai sustyguotas pasirodymas ir nepriekaištingas dainos atlikimas Evelinai Sašenko pelnė vien tik susižavėjimo šūksnius ir komisijos pagyras. Jų greičiausiai būtų sulaukęs ir po Donny Montell pseudonimu pasislėpęs Donatas Montvydas, jei tik būtų prisiminęs, jog nėra Michaelas Jacksonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų