REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau vasario 14-ąją 21.10 val. TV3 pradžiugins serialų „Nemylimi“ ir „Svetimi“ gerbėjus naujausia trilogijos dalimi „Pasmerkti“. Filme ir toliau vaidins visų pamėgti aktoriai: Toma Vaškevičiūtė, Tadas Gryn, Marius Mačiulis, Ramūnas Rudokas, Rolandas Boravskis, Jūratė Vilūnaitė, Andrius Bialobžeskis, Vytautas Kupšys, Evaldas Jaras ir kiti. Kai kuriose scenose prie jų prisijungs ir ne kino žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA

Pavyzdžiui, motociklininką žudiką seriale suvaidins legendinio Lietuvos boksininko Dano Pozniako sūnus, daugkartinis motokroso čempionas Dinas Pozniakas. Atvykęs į serialo filmavimo aikštelę D. Pozniakas motociklu atliko tokius viražus, kad kūrybinei grupei išsprogo akys.

REKLAMA

Jis papasakojo, kad motokrosu susidomėjo būdamas trylikos, tėvui nusprendus, kad jo sūnums nederėtų sekti jo pėdomis ir sieti gyvenimo su bokso ringu.

„Mamai motokrosas iš pradžių nelabai patiko, ji nerimavo dėl traumų. Bet jei nori rimtai važiuoti – be traumų neįmanoma“, – kalbėjo laurus sporto varžybose skinantis D. Pozniakas.

Motosportas – ne kiekvienam įkandamas malonumas. „Viskas daug kainuoja, degalai dabar nežmoniškai brangūs. Vien padangų keletas komplektų per sezoną sudyla. Apytiksliai skaičiuojant, treniruotė kainuoja apie 150 litų. Be rėmėjų šiam sportui būtų ragas“, – sakė D. Pozniakas.

REKLAMA
REKLAMA

Jo motociklai ne kartą riaumojo ne tik varžybų trasose, bet ir filmavimo aikštelėse – teko dirbti su kaskadininkais bei kino pasaulio garsenybėmis.

„Būna,  kad pakviečia  triukų atlikti, per mašinas pašokinėti. Įdomu aikštelėje padirbti, iš arti pamatyti, kaip kuriamas kinas. Kai Vilniuje filmavo „Kalnietį“, – naktinės pamainos buvo, iki ryto galėdavai laukti savo eilės filmuotis, nes režisieriai norėjo ir žirgų, ir motociklų... Bet jei kavos aparatų yra, – galima ir palaukti“, – juokėsi D. Pozniakas.

„Pasmerkti“ premjera  –  vasario 14 dieną  21.10 val.  per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų