REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien politinis judėjimas Socialistinis liaudies frontas (SLF) surengė mitingą prieš aukštas šilumos kainas Vilniaus mieste.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinės Filaretų gatvėje 17 valandą susirinko būrelis piketuotojų, maždaug dešimt žmonių, daugiausia – pensinio amžiaus vilniečiai. Tarp jų buvo galima pamatyti ir LSF lyderį Algirdą Paleckį. Viena protestuotojų guodėsi, kad iš menkutės pensijos apmokėti sąskaitas už šildymą ir karštą vandenį esą labai sunku.

REKLAMA

Piketo vieta privačių namų kvartale pasirinkta neatsitiktinai – tuo buvo siekiama atkreipti įmonių grupės ICOR (buvusi „Rubicon Group“) vadovo Andriaus Janukonio  dėmesį, šalia kurio namų žmonės ir būriavosi.

A. Janukonis buvo kreipęsis į Vilniaus miesto 1-ąjį apylinkės teismą, kad šis panaikintų savivaldybės administracijos leidimą rengti mitingą prie jo namų, tačiau jo prašymas nebuvo patenkintas.

Akcijos metu tvarką užtikrino policijos pareigūnai ir Viešojo saugumo tarnybos pareigūnų ekipažas. Po maždaug pusvalandį užtrukusio piketo jo dalyviai išsiskirstė taikiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų