REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo vasario 12 dienos penkis šeštadienius iš eilės, 14 valandą 25 minutės „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje karaliaus „Galiūnų pasaulio čempionas 2010“. Stipriausi pasaulio vyrai akis į akį, bicepsas į bicepsą susirungs dėl Stipriausio pasaulyje galiūno titulo.

REKLAMA
REKLAMA

Po dešimties metų pertraukos Pietų Afrikos Respublikoje vėl varžėsi 30 galiūnų iš viso pasaulio. Stipriausi vyrai suskirstyti į 5 pogrupius varžėsi dėl galimybės pakliūti į prestižiniu vadinamą finalą. Lietuvai šiame čempionate atstovavo du galiūnai – Žydrūnas Savickas ir Vytautas Lalas. Iš Mažeikių kilusiam 28 metų V. Lalui atrankiniuose etapuose sekėsi prasčiau nei jo kolegai Ž. Savickui.

REKLAMA

Antros kvalifikacijos į finalą rungties metu Žydrūnui Savickui įtrūko šlaunies keturgalvis raumuo, tačiau tai nesutrukdė sportininkui įveikti likusius varžovus bei patekti į finalą.

„Tuomet kenčiau ypač didelius skausmus, tačiau savo pogrupį įveikiau gan lengvai. Žinojau, jog turiu stengtis išsaugoti stipriausio pasaulio žmogaus vardą.“ – dabar prisimena galiūnas Žydrūnas Savickas.

Kaip sekėsi galingiausiems vyrams kovoti dėl bilieto į „Galiūnų pasaulio čempionato 2010“ finalą žiūrovai kviečiami stebėti šeštadieniais 14.25 per „Lietuvos ryto“ televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų