REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Roko muzikos mylėtojų šiemet išrinkti perspektyviausiais, grupė „My Favourite Gun“ pristato vaizdo klipą sukurtą naujai dainai „Last Kiss“(rež. Tatjana Tyšina). Išskirtiniu įvaizdžiu pasižymintys ne tik scenoje, bet ir gyvenime, rokeriai pažada, kad klipe nebus nei saldžių meilės scenų, nei pabodusio fonograminio garso.

REKLAMA
REKLAMA

Naujojo MFG klipo vaizdai - archyviniai kadrai iš įspūdingo grupės pasirodymo „Forum Palace“ scenoje. Radijo stočių, bei internetinių portalų lankytojai jau spėjo pamėgti kūrinius „Rubber man“, „Milk“ ir ,„Rats“, tad grupė neabejoja, kad ir ši daina susilauks sėkmės.

REKLAMA

2010-ieji grupei buvo itin sėkmingi – koncertai daugelyje Lietuvos miestų, bei išskirtinis pasirodymas „Eurofestival“ muzikos festivalyje Vokietijoje. Šiuo metu „My Fovourite Gun“ vaikinai ne tik intensyviai dirba įrašų studijoje ir ruošia ypatingą sprogstamąjį užtaisą – debiutinį albumą, bet ir džiaugiasi galėdami šėlti su savo gerbėjais gyvo garso koncertuose. Šį penktadienį – vasario 11d. MFG siautės grupės vokalisto Justino Lapatinsko gimtinėje - Druskininkuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų