REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apsipirkinėti – smagu. Bet susivokti, kad apsipirkai be reikalo – oi kaip liūdna. Kada taip nutinka?

REKLAMA
REKLAMA

Ogi tada, kai daiktą įsigyji ne todėl, kad jis tau reikalingas, ir netgi ne todėl, kad jis tau beprotiškai patiko (ne paslaptis, kad daugybę pačių sėkmingiausių savo pirkinių įsigyjame ne tada, kai jų prireikia, o tada, kai daiktą atrandame, kol jo dar visai neprireikė). Tu jį pirkai, nes.. būkim atviri: norėjai pasirodyti. Arba tiesiog nelabai susivokei, ką darai. Ir jei tik nesi tokia pasakiškai turtinga, kaip Paris Hilton, šis trumpalaikis nuotaikos pakėlimo pliusas jau po kelių dienų gali virsti ilgalaikiu minusu.

REKLAMA

Turėti daugiau, nei turi ji

Kai kvatojiesi iš anekdotų apie konkuruojančius kaimynus suvalkiečius, veikiausiai nesusimąstai, kiek kartų esi pasielgusi lygiai taip pat. Įsigijusi dar vieną porą batelių tik todėl, kad ir draugė nusipirko naujus, nusipirkusi dar vienus akinius nuo saulės vien tam, kad nušluostytum nosį kolegei, esą tavieji brangesni ir geresni.

Trumpalaikis pliusas: Tikriausiai bičiulės sprogo iš pavydo.

Ilgalaikis minusas: Ir vėl nusipirkai tai, ko tau nereikia.

Šou draugams

Susiradai naują darbą ar pakilai karjeros laiptais? Prisipažink – norisi, kad tai atsispindėtų ir tavo pirkiniuose. Todėl staiga tavo rūbai ėmė kainuoti trigubai brangiau, ūmai įsigeidei tokių niekučių, kurių niekada nenorėdavai ir sėkmingai išgyventum be jų dar šimtmetį.

REKLAMA
REKLAMA

Trumpalaikis pliusas: Visiems aiškiai parodei, kad pasikeitė tavo statusas.

Ilgalaikis minusas: Susivokei, kad iš didesnės algos pragyventi tapo sunkiau, nei iš ankstesniosios.

Noriu!

Akimirkos pirkiniai – slidus dalykas. Kartais jie būna itin vykę, bet dažniausiai vis dėlto papildo niekam tikusių daiktų kolekciją. Jei į pagalbą pasitelksi bent lašelį kritinio mąstymo – gal ir pavyks išvengti apmaudžios klaidos bei atskirti, kada atrandi tikrą aukso grynuolį, o kada – tik bevertį blizgutį. Tačiau jei leisi sau pirkinėti vis daugiau patikusių nieniekių – veikiai piniginėje ims švilpaui vėjai, o pačiai teliks mokytis iš savo klaidų. Norsi pamatyto daikto čia ir dabar, neketini skirti nė 15 min. šio pirkinio apsvarstymui?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trumpalaikis pliusas: Patenkinai akimirkos užgaidą.

Ilgalaikis minusas: Akis kasdien badys nebylus priekaištas: ir kam man šito reikėjo?

Bandymų laboratorija

Nusipirksiu – ir pabandysiu. Taip pasakyti kyla pagunda panūdus nusipirkti daiktą, apie kurį beveik neturima informacijos. Nelabai aiškaus poveikio, bet labai gražiame indelyje esanti veido kaukė, muzikos kompaktas, kurio dainų pavadinimai praktiškai nieko nesako, užtai viršelio dizainas – labai patrauklus, keistoko kirpimo sijonas, kuris lyg ir nelabai tinka prie tavo stiliaus, bet vis dėlto...

Trumpalaikis pliusas: Namuose turėsi progą išbandyti šį bei tą naujo.

Ilgalaikis minusas: sužinosi, kokio gi dar daikto tau visai nereikia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų