REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Daugų policijos nuovados pareigūnai vasario 5 ir 6 dienomis surengė keletą prevencinių priemonių, per kurias išaiškino gausybę pažeidimų.

REKLAMA
REKLAMA

Alytaus rajone, Butrimonyse, Juozapavičiaus gatvėje, važiuojamojoje kelio dalyje, sulaikyti besišlaistantys broliai A. B. (1,76 promilės girtumas) ir A. B. (2,76 promilės). Abiems surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai už girto pasirodymą viešoje vietoje.

REKLAMA

Alytaus rajone, Pivašiūnų seniūnijoje, Pivašiūnų kaime, važiuojamojoje kelio dalyje, sulaikyti neblaivūs J. V. (1,75 promilės), A. D. (2,40 promilės) ir A. L. (2,46 promilės). Jiems taip pat surašyti analogiški administracinio teisės pažeidimo protokolai.

Alytaus rajone, Butrimonių kaime, Juozapavičiaus gatvėje, sustabdytas V. B., kuris būdamas girtas (1,65 promilės) važiavo dviračiu. Už važiavimą dviračiu būnant vidutinio girtumo laipsnio V. B. surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Pažeidėjui gresia bauda nuo 500 iki 700 Lt.

REKLAMA
REKLAMA

Teisėsaugininkams įkliuvo ir Alytaus rajone, Punios seniūnijoje, Punios kaime gyvenanti V. Ž., kuri savo sodybos gyvenamosiose patalpose laikė 14 pakelių cigarečių su nenustatyto pavyzdžio banderolėmis, o Alytaus rajono Alytaus seniūnijos Jurkionių kaimo gyventoja Z. N. – 22 pakelius cigarečių su nenustatyto pavyzdžio banderolėmis. Abiems įstatymo pažeidėjoms pradėtos administracinės teisenos bylos.

Neapsieita ir be kitų pažeidimų. Alytaus rajono Butrimonių seniūnijos Eičiūnų kaimo gyventoja V. S. savo gyvenamojoje sodyboje laikė 2 litrų talpos plastikinį butelį su skysčiu, turinčiu alkoholiui būdingo kvapo. Jai gali tekti sumokėti baudą nuo 300 iki 1 tūkst. 500 litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugų policijos nuovados pareigūnai nepraleido pro akis Kelių eismo taisyklių pažeidėjų ir juos drausmino.

Alytaus rajone, Punios seniūnijoje, Punios kaime, J. R. tamsiu paros metu važiuojamąja kelio dalimi ėjo be šviesą atspindinčios liemenės ar atšvaito. Teisėsaugininkai šiam vyriškiui jau antrą kartą padovanojo šviesą atspindinčią liemenę. Nedrausmingam pėsčiajam surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

Alytaus rajone, Alovės seniūnijoje, Venciūnų kaime, sustabdę vairuotoją K. Č., policininkai netruko įsitikinti, kad jis neblaivus. Drąsuolis, pasirodo, sunkaus girtumo laipsnio, nes į alkoholio matuoklį įpūtė 2,76 promiles. Patikrinus pas jį rasta ir paimta dujinis pistoletas ir elektrošoko prietaisas. Už ginklo gabenimą būnant neblaiviam K. Č. pradėta administracinė teisena. Jam gresia ne tik piniginė bauda nuo 500 iki 1 tūkst. litų, bet ir ginklo konfiskavimas.

REKLAMA

Vasario 3 d. buvo sustabdytas ir patikrintas mokyklinio autobuso vairuotojas D. Ž. Pasirodo, nors ir nevežė vaikų, tačiau buvo apsvaigęs, nes į alkoholio matuoklį įpūtė 0,4 promiles.

Daugų policijos nuovados viršininkas Aidas Kaknevičius pabrėžė, kad ir toliau intensyviai vykdys patikrinimus ir bus griežti net smulkiems pažeidėjams

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų