REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinojusi, kad komedijoje sutiko vaidinti Holivudo žvaigždė Milla Jovovich („Penktasis elementas“, „Absoliutus blogis“, Žana D'Ark“), filmo „Vykrutasai“ kūrybinė grupė net pakeitė scenarijų. O pati aktorė prisipažino, jog tiek daug, kiek kalbėjo rusiškai besifilmuodama romantinėje komedijoje, nekalbėjo per visą savo gyvenimą. Jau kitą savaitgalį kino teatrus pasieks nuotaikinga rusiška juosta, kurioje M. Jovovich vaidins rusaitę Nadią, kurios siekia net du labai skirtingi vyrai, o jų meilės istorija tikrai verta kino juostos.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak filmo režisieriaus Levano Gabriadzės, tai, kad Milla sutiko prisijungti prie rusiško filmo kūrimo – tikras stebuklas: „M. Jovovich – didelė Holivudo įžymybė, dėl užimtumo mums galėjusi skirti tik dešimt dienų. Tačiau ji buvo labai aktyvi, jei filmuodavome pusę paros, niekada nedejavo, kad pavargo. Atvirkščiai – ji nuolat siūlė savo idėjas, dalyvavo procese ne tik kaip aktorė, bet ir puiki patarėja“.

REKLAMA

„Tas dešimt dienų rusiškai kalbėjau daugiau, nei visą savo gyvenimą kartu sudėjus. Komanda sako, kad man puikiai sekėsi, tačiau dėl akcento sugalvojo mano heroję dešimčiai metų išsiųsti pasimokyti į Angliją. Veiksmas ir vyksta jai grįžus į Rusiją, kur labai įdomiai ir juokingai toliau klostosi jos gyvenimas“, - sako M. Jovovich.

Pasak aktorės, jai buvo malonu suvaidinti ne superheroję, kurią pastaruoju metu jai ir tekdavo dažniausiai įkūnyti, o gražią, besišypsančią ir jokių stebuklingų galių neturinčią rusaitę: „Filmavimo aikštelę galėčiau pavadinti viena didele psichiatrijos klinika, kurioje visi kikena, šypsosi, dūksta, yra pavargę, tačiau laimingi. Man ir mano rusų kalbos sugebėjimams tai buvo didžiulis išbandymas, net buvau pradėjusi sapnuoti rusiškai“.

REKLAMA
REKLAMA

Komediją prodiusavo žymusis Timūras Bekmambetovas, filmų „Nakties sargyba“ ir „Dienos sargyba“, bei „Likimo ironija 2 arba po pirties“ kūrėjas, filmo su Angelina Jolie „Ieškomas“ režisierius.

Nuotaikinga komedija „Vykrutasai" puikių žvaigždžių - garsiosios M. Jovovich, vieno talentingiausių jaunosios kartos Rusijos aktorių K. Khabenskiy ir šmaikščiojo I. Urgant - lūpomis papasakos neįtikėtiną meilės istoriją. Kino teatruose ją bus galima pamatyti jau nuo vasario 18 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų