REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lotus Renault“ piloto Roberto Kubicos vadybininkas Danielis Morellis leidiniui „Autosport“ papasakojo, kad „Rally Ronde di Andora“ tapo tryliktu lenko pasirodymu ralyje: „velnio tuzinas“ tikrai buvo tragiškas pilotui iš Lenkijos.

REKLAMA
REKLAMA

D. Morellis: „Antradienį aš kalbėjausi su Robertu. Papasakojau jam apie nelaimingą įvykį ir apie jo lūžius ir traumas – Robertas buvo sukrėstas. Jis suprato, kad „Formulėje-1“ nelenktyniaus išties ilgą laiką, jis labai dėl to nusiminęs.

REKLAMA

Dabar jis pilotuotų naują bolidą Jerezo bandymuose. Pirmą kartą komanda sukūrė bolidą būtent pagal Kubicą. Tačiau dabar esame laimingi, nes per pirmąsias 12 valandų rūpėjo tik vienas klausimas, ar Robertas išgyvens apskritai. Kai jis buvo atgabentas į ligoninę, jo būklė buvo labai sunki. Tačiau dabar mes planuojame palikti intensyvios terapijos skyrių.

Robertui patinka dalyvauti ralyje, ir visi ankstesni dvylika bandymų praktiškai praėjo be kažkokių problemų. Jeigu atvirai, aš net negalvojau apie tai, bet atrodo, kad ralis Andoroje buvo tryliktas...

Mažiausiai dabar galvoju apie piloto atlyginimą šį sezoną – kiekvienas lenktynininkas yra apdraustas. Mes visi suvokiame, kiek pastangų jam reikės įdėti, kad vėl atsidurtų kokpite.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų