REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 17–20 dienomis Lietuvoje viešės žinomas jaunimo rašytojas, tarptautinių literatūros premijų laureatas Kevinas Brooksas, kuris skaitytojų simpatijas jau pelnė su tokiais romanais,  kaip „Kendė“, „Martynas Pigas“, „Lukas“. Orginalumu ir sugebėjimu priversti griebtis knygos net ir įnoringiausią skaitytoją išsiskiriantis rašytojas savo gerbėjams pristatys naujausią knygą lietuvių kalba „Mirusiųjų kelias“.

REKLAMA
REKLAMA

Romanas „Mirusiųjų kelias“ – tai įtaigus, tikroviškas ir verčiantis stipriau plakti širdį mistinis trileris apie šių dienų gyvenimo aktualijas: tarpusavio šeimos santykius, meilę artimiesiems, atsakomybę, pasiaukojimą bei žmonių abejingumą kito nelaimei, panieką, neapykantą... Kevino Brookso romanas ir vėl gniaužia kvapą – iki pat paskutinio puslapio. Tačiau romane autorius nemoralizuoja, nesiima pranašesnio mokytojo vaidmens, priešingai – sudomina aštriu tekstu.

REKLAMA

Šis romanas išleistas „Beveik suaugusių“ knygų serijoje, kuri skirta 12–18 metų jaunimui. Serijos knygos išsiskiria keliamų problemų aštrumu, stebina herojų išgyvenimų atvirumu... Šios kišeninio formato knygos yra apie kasdieniškiausias paauglių gyvenimo aktualijas: konfliktus su tėvais, nepritapimą tarp bendraamžių, smurtą, patyčias ir kt.

Kevino Brookso romanai jau yra pelnę tiek kritikų, tiek skaitytojų pripažinimą. Gimęs Eksteryje, Didžiojoje Britanijoje, rašytojas studijavo filosofiją bei psichologiją Birmingame, vėliau buvo kultūros studijos Londone. Per savo gyvenimą jis pakeitė daug darbų, dirbo degalinėje, krematoriume, pašto tarnautoju, net pardavėju zoologijos sode, kol pagaliau atsidėjo vien rašymui.

Vilniaus knygų mugėje su savo gerbėjais  rašytojas bendraus šeštadienį, vasario 19  d. 13 val. 5.1. salėje. Susitikimą su rašytoju ves žinomas hiphopo dainininkas, grupės „G&G Sindikatas“ lyderis Svaras. Po renginio rašytojas autografus dalins „Alma litteros“ autografų stende.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų