REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuo metu Anglijoje vykstančio teismo proceso metu, kuriame duktė kaltina savo tėvą dėl vienuolika metų trukusio terorizavimo, buvo atskleistos kraupios šios šeimos praeities detalės, skelbia „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi nukentėjusiosios nei kaltinamojo tapatybės negalima atskleisti, spauda spėjo skriaudėją pakrikštyti „tėvu iš pragaro“, o jo dukterį – „Pelene“.

REKLAMA

Moteris, šiuo metu sulaukusi 27 metų ir pati auginanti du vaikus, teismui liudijo, jog tėvas ėmęs ją skriausti nuo penkerių metų amžiaus. Mergaitė buvo tampoma už plaukų, mušama, skandinama vonioje, visaip žeminama, verčiama sunkiai dirbti ir leisti vasaros atostogas savo kambaryje.

Vyriškis buvo vedęs penkis kartus ir turėjo devynis vaikus su skirtingomis žmonomis. „Pelenė“ nuo gimimo sirgo diabetu, todėl tėvas apsiėmė ją auginti kartu su nauja žmona, su kuria susilaukė dar trijų dukterų. Tačiau pamotė ir kitos mergaitės byloje neminimos.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad „tėvas iš pragaro“ ėmęs užgaulioti vos penkerių metų amžiaus dukterį, nuolat kartodamas, jog „ji yra bjauri“ ir „negalinti būti jo vaikas“. Vėliau mergaitė faktiškai buvo paversta verge; jos reikalauta atlikti visus namų ruošos darbus – gaminti maistą, tvarkyti kambarius, skalbti. Už kiekvieną, jo manymu, blogai atliktą darbą vyriškis žiauriai bausdavo.

Kaltinamasis, kuris šiuo metu yra sulaukęs 73 metų amžiaus, kaltinimus neigia.

Teismas tęsiasi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų