REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taikiai pasibaigęs šiandienos mitingas – ne tik viešąją tvarką užtikrinančių pareigūnų darbo, tačiau ir žmonių pilietinės brandos rezultatas. Tokios nuomonės laikosi vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis, pasibaigus Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos organizuotam mitingui dėl kasos aparatų.

REKLAMA
REKLAMA

„Žmonės, susirinkę į mitingą, savo nuomonę – tai, kas jiems nepatinka ir kas juos skaudina – išsakė kultūringai ir tikrai demokratiškai. Todėl pavadinčiau šį mitingą sveikintinu pilietiškumo ugdymu“, – teigia ministras R. Palaitis.

REKLAMA

„Stebėdamas situaciją, dar kartą įsitikinau, kad nesantaiką visuomenėje kursto ne žmonių noras ir teisė demokratiškai išsakyti savo nuomonę, bet politikų nenoras ją išgirsti. Tad pakartosiu: laikas baigti žaidimus tarp demokratijos ir biurokratijos“, – teigia Vidaus reikalų ministras.

Pasibaigus mitingui, vidaus reikalų ministras R. Palaitis paprašė viešąją tvarką užtikrinusių pareigūnų artimiausiu metu pateikti išsamų vertinimą apie tai, kaip sekėsi užtikrinti viešąjį saugumą šio mitingo metu, taip pat informuoti, kokių veiksmų bus imtasi užtikrinti viešąją tvarką kituose numatytuose mitinguose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų