REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne paslaptis, jog kartais maistas veikia kaip afrodiziakas – veikia tai, kaip jis atrodo, tai, kaip jaučiatės jį valgydami, koks egzotinis, retas ar brangus yra...

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, planuojate romantišką vakarienę ir nežinote, kokius produktus pasirinkti?

Remdamiesi viena maisto – afrodiziako gamybos knyga pateikiame jums 6 labiausiai žadinančius seksualines aistras produktus...

REKLAMA

Avokadas

Avokadas iš tiesų atitinka visus juslinius kriterijus. Jo forma gali priminti vyriškas genitalijas arba tiesiog moters kūno linijas. Lygi, kreminė struktūra sustiprina teikiamą pojūtį. Knygos autorė avokadą pataria pateikti salotose su žaliaisiais svogūnais, kedro riešutais bei šlakeliu medaus.

Šparagai

Šparagų forma – kiek primena falo, tad tikrai atitinka regimuosius afrodiziakų kriterijus. Įrodyta, jog šparagai dažnai sukelia menką niežuliuką prie lytinių organų, tokį, kuris maloniai stimuliuoja bei gerina potenciją.

REKLAMA
REKLAMA

Maca šaknų milteliai

Lietuvoje jų, ko gero, rasite tik maisto papildų pakuotėje, tačiau joje yra tie patys stebuklingieji milteliai, tik įdėti į kapsulę.

Iš tiesų maca – tai Peru aukštumose auganti dietinė daržovė.

„Vienintelis nusiskundimas, kurį girdėjau apie maca buvo toks: aš privalėjau nustoti kalbėti, nes buvau pernelyg susijaudinęs...“,- kulinarijos knygoje rašo autorė.

Kur naudojami šie milteliai? Tinkamiausia, anot rašytojos, juos dėti į rytinį vaisių kokteilį, tačiau taip pat maca puikiai tinka naudoti  į kepamą duoną, pyragą ar net kavą. Tai ypač efektyvu dėl menko libido kenčiantiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Imbieras

Imbieras skystina kraują, o tai padeda kūnui greičiau reaguoti į seksualinę stimuliaciją. Taip pat ši šaknis naudinga virškinimui, kuris svarbus kiekvieno vyro libido ir, žinoma, apskritai gerai savijautai.

Beje, imbiero skonis – iš tiesų universalus: šviežias jis patiekalams suteikia aštrumo, marinuotas – gaivumo... Galima naudoti tiek kaip prieskonį maistui, tiek gardinti gėrimus.

Austrės

Anot knygos autorės, austrių valgymas iš tiesų nuteikia intymumui. Jausminė patirtis valgant šią jūros gėrybę – dalis afrodiziako galios, svarbu ir tai, kad tokiu būdu organizmas gauna daug cinko – elemento, svarbaus libido didėjimui.

REKLAMA

„Daugumai žmonių austrių valgymo pojūčiai – jaudinantys. Tai tarsi kažkoks nepaprastas dalykas jūsų burnoje...“,- rašo knygos autorė.

Šokoladas

Sakoma, jog vienintelis tikrasis meilės narkotikas, kurį galime turėti, yra kakava. Ji stimuliuoja laimės ir energijos hormonų seratino bei dopamino gamybą, taip pat kakava turi tam tikrų hormonų, mūsų organizme atsirandančių, kai įsimylime.

Geriausiai paveikia kakava, esanti šokolade, geidulingai tirpstančiame burnoje...

Kol šis skanėstas verčia mus jaustis gerai – drąsiai juo mėgaukimės.

„Šokoladas – tarsi meilės agentas“,- rašo kulinarė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų