REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šalies keliuose po nakties susidarė plikledis

Sekmadienio rytą beveik visoje Lietuvoje vietomis buvo susidaręs plikledis. Pasak kelininkų, rytą geresnės važiavimo sąlygos buvo tik pietiniuose rajonuose.

REKLAMA
REKLAMA

Ignalinos ir Zarasų rajonuose snyguriavo.

Daugelyje rajonų slidūs magistralinių ir krašto kelių ruožai barstomi, tačiau eismo sąlygos dar yra tik patenkinamos. Ryte, vėstant orui, plikledis gali susidaryti ir kitur. Kelininkai vairuotojus ragina rytą būti ypač atidžius ir neskubėti.

REKLAMA

Rajoninių kelių yra įvairių: padengtų patižusiu sniegu, visai be sniego, provėžotų ar vietomis apledėjusių. Važiavimo sąlygos šiuose keliuose yra sudėtingos.

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio Šilutė-Rusnė 7-ajame km esantis 400 m ilgio ruožas. Vandens gylis sieki 15 cm, todėl automobiliai jau nebekeliami ir apsemtu ruožu gali važiuoti patys. Šiame rajone taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dvylikos rajoninių kelių ruožai, iš viso - 27,33 km. Vandens gylis - nuo 10 iki 60 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami septynių rajoninių kelių ruožai, iš viso - 41,2 km. Vandens gylis siekia nuo 65 iki 110 cm.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų