REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Laukia ilgi metai opozicijoje“. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų lyderis Andrius Kubilius ir jo draugai daro viską, kad pelnytų ilgus darbo metus opozicijoje. Nutiks ar nenutiks taip, kad Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratai pelnys garbę ketvertą ar aštuonetą metų vėl pasėdėti opozicijoje? Dabartinės Vyriausybės gebėjimas nuteikti prieš save ištisas socialines grupes, nuolat deklaruojama kova su vidaus priešais, klanais, energetiniai eksperimentai veda to link.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ skaitykite straipsnį „D.Kreivys muistėsi prieš kameras“. Aiškių atsakymų dėl savo turto vengiantis ūkio ministras Dainius Kreivys televizijoje atrodė sutrikęs. Kita rubrikos tema – apie krintantį prezidentės populiarumą. Pirmą kartą nuo inauguracijos Dalios Grybauskaitės populiarumas sausį smuktelėjo šešiais procentiniais punktais. D. Grybauskaitės reitingus smukdo neišsipildę rinkėjų lūkesčiai ir abejotina užsienio politika. Rubrikoje „7 dienos“ skaitykite straipsnį „Krinta prezidentės populiarumas“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite straipsnį „A. Stonys: atimamas mano gyvenimo verslas“. Aiškėja tikrosios bendrovės „Dujotekana“ vadovo Rimanto Stonio pasitraukimo priežastys: kova su nukentėjusiu Rusijos bankininku ir dujų milžinės bendrovės „Gazprom“ spaudimas.

 

„Samsung Electronics“ ketina pristatyti keturis naujus išmaniųjų telefonų su „Android“ operacine sistema modelius. „Technologijų“ rubrika pristato naują „Galaxy“ kvartetą.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“  - interviu su vienuoliktus metus skaičiuojančios laidos „Gustavo enciklopedija“ kūrėju Andriumi Rakausku, kuris juokiasi, kad šis darbas – jo visų pomėgių sintezė.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų