REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar naktį Palangos policininkai turėjo vargo su neblaiviu Tauragės gyventoju – perpus už jį jaunesnę pareigūnę suspardęs 40–metis nuramintas tik panaudojus specialiąsias tramdymo priemones.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar po vidurnakčio Palangos miesto policijos komisariato pareigūnai Aukštaičių gatvėje patikrinti sustabdė „Audi 80“. Tokie teisėsaugininkų veiksmai labai nepatiko girtam keleiviui, jis nepakluso policininkų reikalavimui likti automobilio viduje.

REKLAMA

Išlipęs iš mašinos vyras sumušė ir apspardė 22 metų patrulę. Tramdant įsismarkavusį mušeiką, į pagalbą atskubėjusiems jos kolegoms teko panaudoti ašarines dujas, lazdą bei antrankius.

Laikinai kurorto policininkams vadovaujančio Andriaus Grigaičio teigimu, pareigūnės sužalojimai nėra sunkūs – suspardytas pilvas ir sumušta krūtinė. Patrulė gydosi ambulatoriškai.

Pristačius aršuolį į komisariatą, paaiškėjo, kad tai 40 metų Tauragės rajono Gaurės miestelio gyventojas Darius Bankauskis. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – į alkotesterį įpūtė 1,83 alkoholio promilės.

REKLAMA
REKLAMA

Uždarytas į komisariato laikino sulaikymo kamerą vyras nenurimo ir toliau elgėsi labai agresyviai. Neapsiribojęs tik keiksmažodžiais, jis ėmė trankyti savo galvą į metalines grotas.

Dėl patirtų sužalojimų į komisariatą teko kviesti greitosios medicinos pagalbos brigadą. Tačiau jai išvykus D.Bankauskis nuplėšė siūlus, kuriais jam susiūtos galvos žaizdos. Vyriškis sulaikytas dviem paroms.

Robertas ŠIRVYS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų