REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš beveik mėnesį į nemalonią situaciją patekęs 33 metų 197 cm ūgio Dainius Šalenga lieja prakaitą su Vilniaus „Sakalų“ žaidėjais, rašo sakalai.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininko organizme aptikus draudžiamo preparato metilheksanamino FIBA jį diskvalifikavo iš visų varžybų. Maža to, su varėniškiu dar metus turėjusį galioti kontraktą nutraukė Kauno „Žalgiris“.

REKLAMA

Nusprendęs FIBA verdikto nelaukti sudėjęs rankas D. Šalenga šios savaitės pradžioje prisijungė prie Rūtenio Paulausko auklėtinių.

Oficialiai „Sakalų“ svetainei D. Šalenga tvirtino, kad jam malonu sugrįžti į prieš kiek daugiau nei dešimtmetį paliktą klubą, iš kurio jam liko labai malonūs prisiminimai. Krepšininkas taip pat neatmetė galimybės, kad sulaukęs palankaus FIBA verdikto liks sostinės klube.

– Kaip jaučiatės grįžęs į „Sakalus“?

– Gerai. Po praleisto mėnesio be krepšinio malonu treniruotis su komanda. Pažįstu čia daug žmonių, treneris tas pats, kuris buvo, kai žaidžiau čia.

REKLAMA
REKLAMA

– Ar yra dar išlikusių prisiminimų?

– Be abejo, kad yra. Tuomet tai buvo mano pirmieji metai Lietuvos krepšinio lygoje, o mes užėmėme trečiąją vietą. Buvo puiki komanda, geri žmonės, o ir man pačiam neblogai sekėsi žaisti. Prisiminimai iš pirmo sezono visada malonūs.

– Kodėl nusprendėte prisijungti prie „Sakalų“?

– Pažįstu Rūtenį Paulauską, todėl pakalbėjau su juo ir atvykau treniruotis. Man vis tiek reikia treniruotis, kol laukiu to atsakymo iš FIBA. Neaišku, kokia bus ta bausmė. Labai ačiū „Sakalams“, kad sutiko man pagelbėti. Noriu neprarasti to ritmo, žaisti penki prieš penkis. Treniruotis su komanda man yra tikrai naudinga. Tikiuosi, kad ir kai kuriems žaidėjams bus nauda treniruojantis su manim.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Sezoną norėtumėte baigti „Sakaluose“?

– Kol kas dar neaišku. Dabar nenoriu spekuliuoti šia tema. Kai sulauksiu sprendimo, tuomet bus aiškiau viskas. Dabar į priekį nesinori kažką galvoti.

– Padedate „Sakalams“ ruoštis žaisti prieš „Žalgirį“?

– Jie patys viską puikiai žino, kaip reikia žaisti. Čia problemų nekyla.

– Kada jau paaiškės tas FIBA verdiktas?

– Vasario 10 dieną bus FIBA drausmės komisija. Nežinau, kiek tiksliai jai prireiks laiko, bet viskas turėtų užtrukti apie 1–2 savaites.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų