REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grįžti į jaukius ir šiltus namus – kiekvieno svajonė. Ką daryti, kad Jūsų namai Jums sukeltų tik teigiamas emocijas, o svečiai, atvykę į Jūsų namus, jaustųsi lyg pasakų šalyje?

Viskas priklauso nuo atmosferos bei namuose gyvenančių žmonių. Užimti žmonės neturi galimybės daug laiko skirti namų puošybai, tačiau tai nėra bėda. Jei turite laisvą savaitgalį, vietoj poilsio prie televizoriaus, pamėginkite savo butą paversti pasakų nameliu.

REKLAMA
REKLAMA

Štai kelios idėjos, kurios Jums padės kasdieniame Jūsų gyvenime:

1) Kambariuose pakeiskite užuolaidas. Kiekviena namų šeimininkė puikiai žino, jog užuolaidos yra labai svarbi namų interjero detalė, padėsianti sukurti jaukumą. Kambariams puikiai tiks klasikinės arba austriško tipo užuolaidos. Puiki idėja virtuvei – romėniškos arba ruloninės užuolaidos.

REKLAMA

2) Gėlės! Kiekvienai dailiosios lyties atstovei patinka gėlės ir visai nesvarbu ar vazoninės, ar gyvos. Vazoninės gėlės – puiki idėja visiems, trokštantiems jaukių namų. Rinkitės žydintį amarilį, itin madingą orchidėją arba papartį! Visa tai – klasika. Juk norite būti svečių pagirta už nepriekaištingai prižiūrėtas gėles?

3) Net ir patį paprasčiausią stalą galite paversti pačiu tikriausiu šedevru: atitinkamai pagal metų laiką, žaiskite idėjomis: žiemą – kalėdinė kompozicija su žvake bei eglės žaisliukais, pavasarį – tik pradėjusios skleistis berželių šakos, vasarą – gyvos pievoje skintos gėlės, rudenį – kompozicija iš kaštonų bei parke surinktų lapų. Tereikia fantazijos!

REKLAMA
REKLAMA

4) Artėja visų įsimylėjėlių diena, todėl Jūsų namai privalo žaižaruoti meile. Nebijokite raudonos spalvos! Nusipirkite žvakelių, kurios suteiks jaukumo. „Nuklokite“ palangę jomis, o vakare uždekite. Taip pat puikiai atrodys „Meilės kompozicija“ su vandenyje plaukiojančiomis žvakutėmis bei gėlės žiedais arba žiedlapiais.

5) Pagalvėlės! Atrodo, nieko ypatingo? Taip yra todėl, kad į jas nekreipiate daug dėmesio. Pats metas senus dekoratyvinių pagalvėlių užvalkalus pakeisti naujais! Nenorite pirkti? Atnaujinkite senus! Tai padaryti galite panaudodamos įvairias sagutes, kaspinėlius, sagteles, siuvinėjimą bei žaidimą spalvomis. Juk visiems gerai žinoma, kad nauja – tai pamiršta sena.

6) Mielos smulkmenos. Daug kas sako, jog statulėlės bei skrynelės tėra daiktai, dulkėms rinkti, tačiau jei jas sugebėsite panaudoti ir praktiškai, taip niekas nebesakys! Daili drožinėta arba raižyto stiklo skrynelė puikiai tiks sudėti papuošalus – gražu ir, kartu, praktiška.   Matote, reikia labai nedaug pastangų ir Jūsų namai taps pačiais jaukiaisiais ir mieliausiais. Tik kelios idėjos, tik kelios akimirkos ir net pats mažiausias butas taps tokiu, kuriame Jums norėsis praleisti kuo daugiau laiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų