REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Aidintys šūviai, susigūžę žurnalistai ir kino pasaulio žvaigždės – tokį vaizdelį retai išvysi. Tačiau būtent taip buvo pristatytas naujasis TV3 televizijos ir prodiuserių kompanijos „Videometra“ darbas – serialas „Pasmerkti“. Naujasis serialas – paskutinė trilogijos „Nemylimi“ ir „Svetimi“ dalis.

REKLAMA
REKLAMA

Serialo kūrėjai savo darbą nusprendė pristatyti vienoje tų vietų, kur serialas yra filmuojamas. „Taip daug įdomiau, nes tose filmavimo aikštelėse nutinka patys įvairiausi dalykai. Štai ir šiandien – atėjo grimerė, paėmė nuo stalo voką pilną pinigų, pavartė, pasvarstė, tikri ar netikri, ir padėjo atgal“, – kvatodama pasakojo Jurga Klimaitė-Riebling.

REKLAMA

Ne tik naujo serialo sutiktuves, bet ir serialo „Moterys meluoja geriau“ ketvirtojo sezono pabaigtuves surengė TV3 televizija. Po vienu stogu susirinko gausus būrys aktorių. Net žvaigždžių liga sergantis Jurijus Smoriginas mielai dalyvavo ir vis kartojo, kad labai norėtų ir penktojo serialo sezono.

„Jeigu galite, atneškit dubenį su vandeniu, aš labai noriu nuplauti kojas su Sigitui Račkiui“, – juokavo jis, reikšdamas pagarbą serialo „Moterys meluoja geriau“ ir „Pasmerkti“ režisieriui. Choreografas dėkojo ir aktoriams, įsileidusiems jį į savo pasaulį. „Visi galvoja „na, balerina, moka tik kojas kilnoti“. Špyga jums. Aš irgi mokiausi aktorinio meistriškumo. Ačiū už galimybę tapti dviguba žvaigžde“, – juokėsi jis prisipažinęs, kad tapo ypač populiarus tarp paauglių, kurie nuolat siunčia jam iškarpas iš serialo, kuriame choreografas vaidino.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu režisierius Sigitas Račkys nusprendė pateikti statistiką iš abiejų serialų – išvardijo, kiek kartų kas mirė serialuose, kiek buvo suimtų aktorių ir kas prisikėlė iš mirusių, kiek buvo vestuvių ir kiek buvo skyrybų.

„Ypatingai daug šūvių bus „Pasmerktų“ seriale – juokėsi J. Klimaitė-Riebling. – Čia visi filmavimo aikštelėje žino, ką reiškia frazė „išsižiot ir užsikimšt ausis“. Po tokių jos žodžių visai netikėtai į pristatymą įsiveržė ir likusi dalis aktorių – „Pasmerktų“ herojai Zylė, Lorensas ir Armanis, kurie mojuodami pistoletais privertė išsižioti ir ausis užsikimšti visus susirinkusius.

Serialas „Pasmerkti“ startuos vasario 14-ąją, 21.10 val., TV3 televizijos eteryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų