REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinė oro transporto asociacija (IATA) vieninteliu aviacijos darbuotojų mokymų centru Europos Sąjungoje pasirinko oro bendrovės „airBaltic“ mokymų centrą Rygoje „airBaltic Training“.

REKLAMA
REKLAMA

Minėtų avialinijų prezidento Bertolto Flicko teigimu, oro bendrovės mokymų centras IATA kursams pasiūlys visą reikiamą mokymų infrastruktūrą patogioje vietoje. Čia galės mokytis klientai iš Vidurio, Rytų ir Šiaurės Europos.

REKLAMA

„IATA pirmauja aviacijos mokymų rinkoje visame pasaulyje. Bendradarbiavimas su „airBaltic“ mums leis žymiai praplėsti teikiamas paslaugas Europoje“, – sakė Tarptautinės oro transporto asociacijos vyresnysis viceprezidentas Guido Gianasso.

Tarptautinė oro transporto asociacija vienija apie 230 aviakompanijų 150-tyje šalių. Per paskutiniuosius šešerius metus IATA parengė standartus, lėmusius tai, kad aviacija tapo viena dinamiškiausių ir sparčiausiai augančių pramonės sričių.

REKLAMA
REKLAMA

Norėdama išlaikyti ir nuolat gerinti šiuos standartus, IATA įsteigė Regioninių mokymo centrų tinklą, padedantį ruošti tūkstančius aviacijos darbuotojų visame pasaulyje. Latvijos sostinėje įsikūręs „airBaltic Training“ centras IATA Regioninio mokymo centru tapo atlikus išsamų įrangos, mokymo organizavimo ir verslo plėtros plano auditą – buvo vertinama, ar mokymo centras atitinka aukštus asociacijos standartus.

IATA Regioninis mokymų centras, įsikurdamas Rygoje, orientuosis ne tik į Baltijos šalis, bet ir Suomiją, Švediją, Lenkiją ir Slovakiją. „airBaltic Training“ suteiks auditorijas, mokymų įrangą, transportą, nakvynę viešbučiuose, padės gauti vizas instruktoriams ir studentams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų