REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Supermodelis Marisa Miller, „Victoria's Secret“ Angelas ir „Sports Illustrated Swimsuit Issues“ žvaigždė, laikoma viena gražiausių moterų pasaulyje. 32-jų amerikietė, puošusi garsiausių mados leidinių viršelius bei dalyvavusi legendinių prekės ženklų reklaminėse kampanijose, nuolat patenka į įvairius „seksualiausių planetos merginų“ dešimtukus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip nuostabaus veido, užburiančių auksinių garbanų, tobulo kūno ir saulės nubučiuotos odos savininkei pavyksta taip puikiai atrodyti? Jūsų dėmesiui – keletas garsiosios „Kalifornijos mergaitės“ grožio paslapčių.

REKLAMA

„Vien todėl, kad aš – figūringa blondinė, daugelis žmonių yra linkę manyti jog esu prisidariusi begalę plastinių operacijų, ypač krūtinės, bet tai nėra tiesa“, – atvirauja Marisa, – „Esu 100% natūrali ir tiesą sakant turiu tikrai gerus genus. Šiaip ar taip, kaip ir daugelis moterų, turiu sunkiai dirbti, kad išlaikyčiau savo gražią figūrą.

Nėra jokios stebuklingos piliulės, tik sunkus darbas...patikėkit, jei ji būtų, aš apie ją sužinočiau pirmoji“.

REKLAMA
REKLAMA

M. Miller (nuotr. SCANPIX)M. Miller (nuotr. SCANPIX)

„Kai buvau jaunesnė, labai drovėjausi savo kūno. Mano charakteris visada buvo itin berniukiškas, o jau 16-kos turėjau D dydžio krūtinę. Slėpdavau savo figūrą po apdribusiais drabužiais. Jei su draugais iškylaudavome palūdimyje ir po pikniko man tekdavo išmesti šiukšles, ant savęs užsimesdavau visus drabužius kokius tik rasdavau, vien tam, kad nueičiau iki šiukšlių dėžės“, – pasakoja Marisa, – „Iš tiesų, labai svarbu gerai jaustis savo kailyje... Šiuo metu esu visiškai patenkinta savo figūra ir labai myliu savo moterišką kūną. Aš tikrai sportuoju ne tam, kad būčiau liesa. Man patinka apvalumai. Dievinu savo užpakaliuką ir krūtinę!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Marisa prisipažįsta jog meile sportui užsikrėtė nuo tėvų: jie abu yra aistringi fitneso ir surfing'o gerbėjai. „Sportas yra ne prabanga, sportas – būtinybė!“, – sako modelis, – „Labai mėgstu čiuožti banglente. Šis sportas – neabejotina nauda ir kūnui, ir sielai. Po truputį stengiuosi sportuoti kasdien: namuose turiu treniruoklių salę, dažniausiai, įsijungusi savo mėgstamiausius „Guns N Roses“ DVD, suku dviračio pedalus. Kai tik galiu, einu į bokso treniruotes, kurios puikiai degina riebalus. Jei išvykstu, į lagaminą visuomet įsimetu elastinę gumą, su kuria galima treniruotis bet kur“.

REKLAMA

M. Miller (nuotr. SCANPIX)M. Miller (nuotr. SCANPIX)

Mėgstami Marisos pratimai:

1. Įtupstai viena koja

Šlaunims ir sėdmenims

Atsistok nugara maždaug 60 cm nuo kėdės, rankos ant klubų. Kairę koją padėk ant kėdės krašto.

Daryk įtupstą tol kol tarp grindų ir kairės kojos kelio bus maždaug 15 cm. Sugrįžk į pradinę padėtį. Daryk 15 pakartojimų, tada pakeisk koją.

Variacijos:

Dešinėje rankoje laikydama 1-2 kg svarelį, padėk kairę koją ant kėdės krašto. Kai darysi įtūpstą, iškelk svorį iki pečių linijos; grįžk į pradinę padėtį. Pakartok 15 kartų, tuomet tą patį atlik dešine koja ir kaire ranka.

REKLAMA

2. Kojų pakėlimai

Pilvo presui

Atsigulk ant nugaros; kojos kartu, rankos prie šonų. Kelk tiesias ir suglaustas kojas kol jos bus statmenos grindims. Jei labai sunku ar turi nugaros problemų, pakišk rankas po sėdmenimis.

Leisk kojas žemyn kol iki grindų liks maždaug 15 cm; užlaikyk 2 sekundes. Kartok 35 kartus.

Variacijos:

Kai nuleisi kojas iki grindų likus 15 cm, lenk jas ir pritrauk prie krūtinės. Tuomet tiesk kojas: dešinę atgal prie grindų, o kairiąją kelk aukštyn, kad ji su grindimis sudarytų statų kampą. pakeisk koją ir kartok 25 kartus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

M. Miller (nuotr. SCANPIX)M. Miller (nuotr. SCANPIX)

3. Pratimas rankoms su elastine guma

Bicepsams ir pečiams

Abejomis kojomis atsistok ant elastinės gumos, tarp kojų maždaug 5cm. Dešine ranka paimk už kito gumos galo rankenos; ranka ištiesta į apačią išilgai kūno, delnas žiūri priešais. Lenkdama dešinę ranką, kelk ją iki pečių linijos. Išsuk ranką į šoną (kad gautųsi L forma), tuomet kelk ranką aukštyn lubų link. daryk 15 pakartojimų,  sukeisk rankas.

Variacijos:

Ranka ištiesta į viršų. Lenkdama alkūnę, leisk ranką žemyn tol kol kumštis beveik lies petį, vėl ištiesk ranką į viršų. Kartok 15 kartų, tada sukeisk rankas.

REKLAMA

4. Pratimas kojoms su elastine guma

Išorinei ir vidinei šlaunies pusei

Užrišk elastinę gumą aplink abiejų kojų kulkšnis. Rankos ant klubų, kojos pečių plotyje. Mosuok dešine koją į dešinį šoną 20 kartų; tuomet tiek pat kartų į kairįjį. Sukeisk kojas ir pakartok.

Variacijos:

Sėdmenims

Kojos, surištos elastine guma, pečių plotyje. Mosuok koja atgal ir grįžk į pradinę padėtį; kartok 20 kartų.

Ne paslaptis jog geriausias sporto draugas yra sveika mityba. Taip mano ir Marisa: „Pusryčiams dažniausiai valgau neskaldytų avižų košės su bananų gabaliukais. Jei noriu ko nors greito ir sveiko, pasidarau baltymų kokteilį: sumaišau sojų ar migdolų pieno, jogurto, bananą, baltymų miltelių, ekologiškų vaisių, tokių kaip mango ar mėlynių. Nuo tokių sveikų kokteilių oda tiesiog švyti. Rankinėje visada turiu „Gnu Flavor & Fiber“ batonėlių tam atvejui, jei išalkčiau“.

REKLAMA

M. Miller (nuotr. SCANPIX)M. Miller (nuotr. SCANPIX)

Mergina atvirauja jog, nors dažniausiai maitinasi itin sveikai ir stengiasi namuose nelaikyti per daug maisto, niekada savęs neriboja, jei kažko labai užsinori: „Labai mėgstu ledus, kai einu į kiną, geriu saldintą sodos vandenį, tikrai ne dietinį, o jei užsimanau mėsainio, suvalgau ir mėsainį. Žinoma, taip būna labai retai, penkias dienas per savaitę mėsainiais aš tikrai nemintu“.

„Mano vyras, Griffin, yra aukštas ir lieknas, todėl gali valgyti kiek tik telpa. Dažnai jis namo parsineša bulvių fri, o aš stengdamasi joms atsispirti, pasidarau daržovių sumuštinį. Tai ne visada lengvesnis pasirinkimas, bet, be jokių abejonių, sveikesnis“, – šypsosi mergina, – „Stengiuosi privengti apdoroto maisto. Kartą grįžau iš ilgos kelionės, o Griffin ta proga išėjo apsipirkti. Labai miela, bet jis grįžo pilnais maišais pakelių, dėžučių ir skardinių. Aš paklausiau, ar namuose yra bent vienas vaisius ar daržovė, o Griffin išdidžiai atsakė – turim konservuotų persikų!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Marisa prasitaria jog anksčiau labai dažnai degindavosi, bet pastaruoju metu to nebedaro. „Saulės voniomis nesimėgavau jau ketverius metus! Turbūt skamba kaip abstinentės išpažintis“, – kvatoja blondinė, – „Šiuo metu galima rasti puikių savaiminio įdegio priemonių, pavyzdžiui, VS „Bare Bronze“ kremas, kuris kartu yra ir apsauga nuo saulės. Gerai, kad anksti supratau jog saulė daro daug žalos odai... Itin rūpinuosi savo oda, o ji už tai dosniai atsilygina - pastebiu jog oda atrodo daug geriau nei tuomet, kai man buvo 24-ri.Labai mėgstu naudoti priemones su šviesą atspindinčiomis dalelėmis, kurios stebuklingai užmaskuoja kūno netobulumus. VS „Shimmering Body Oil“ – neabejotinai didžiausia „Victoria's Secret“ Angelų grožio paslaptis“.

REKLAMA

„Man labai patinka priemonė su papajų akstraktais „Lucas Papaw Ointment“, kuri puikiai susitvarko su išsausėjusia oda, suskilinėjusiomis lūpomis ar net vabzdžių įkandimais. Visuomet, kai tik yra galimybė, plaukų galiukus patepu balzamu. Taip pat labai svarbu gerti pakankamai vandens bei naudoti gerą drėkinamąjį kremą. Kas mėnesį pas kosmetologą darausi veido valymą“.

„Mėgstamiausios makiažo priemonės? Blakstienų rietiklis, tušas ir bronzantas. Šiuo metu naudoju „High Definition Mascara“ tušą, kuris ilgina blakstienas, didina jų apimtį bei nėra klampus. Taip pat mėgstu naudoti „Maybelline Lash Discovery Mascara“, kuris puikiai laiko užriestas blekstienas. Aš niekada nenaudoju daug makiažo, kuo natūraliau – tuo geriau“, – prisipažįsta Miller.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų