REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai įtarus sutuoktinis nori išsiaiškinti, ar partneris nėra neištikimas, visų pirma derėtų nuspręsti, kokiu būdu ketinama sužinoti tiesą.

REKLAMA
REKLAMA

Pateikiame tris geriausius būdus, rastus naršant tinklaraščiuose ir kitose svetainėse apie neištikimybę, santuoką, skyrybas ir panašius dalykus.

REKLAMA

Taigi, TOP3 būdai išsiaiškinti apie partnerio neištikimybę:

1. Kompiuterinė sekimo programinė įranga. Kompiuterinė sekimo programa įtariamo partnerio asmeniniame kompiuteryje – vis dar dažniausiai ir efektyviausiai naudojamas būdas neištikimybei susekti. Šiandien tokios programos leidžia sekti žmogaus pokalbius, elektroninius laiškus,fiksuoti ekrano nuotraukas, kai kurios net leidžia kontroliuoti kompiuterį, matyti kameros fiksuojamus vaizdus.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, atkreipkite dėmesį į kompiuterio privatumo nustatymus, pakoreguokite juos prieš montuojant sekimo programą, antraip gali būti, jog be partnerio patvirtinimo negalėsite matyti jokios informacijos iš jo asmeninio kompiuterio.

2. Mobilaus telefono sekimo įranga. Stebinančiai daug žmonių naudoja šį būdą sutuoktiniui sekti. Reikia tiesiog įdiegti sekimo įrangą įtariamo žmogaus mobiliajame telefone. Tai – gan neseniai atsiradusi naujovė, tačiau spėjo išpopuliarėti ir atsidurti antroje TOP priemonių mylimajam sekti vietoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip tai veikia? Programinė įranga įrašo visus įeinančius ir išeinančius pokalbius, tekstinius pranešimus, gali net sekti judėjimą GPS pagalba.

3. GPS sekimo programos. Pastaraisiais metais tai ypač išpopuliarėjo, programa leidžia matyti tikslią vietą, kur yra partneris, taip galima įsitikinti, ar antroji pusė sako tiesą.

Kai tik GPS programa suaktyvinama, ji seka kiekvieną žmogaus judesį. Paprasta sužinoti, ar iš tiesų mylimasis dirba viršvalandžius, ar šeštadienius leidžia darbe ar kažkur kitur.

Nors yra daugybė būdų sužinoti apie sutuoktinio neištikimybę, pastaraisiais metais minėtieji trys buvo populiariausi. Visuomenė vis labiau modernėja ir tik laikas parodys, kokios dar priemonės gali atsirasti ar aplenkti labiausiai naudojamas šiandien.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų