REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį vakariniuose ir šiauriniuose rajonuose vietomis silpnai snyguriavo. Panevėžio, Utenos ir Vilniaus apskrityse buvo silpna lijundra. Daugelyje rajonų pustė pažeme.

REKLAMA
REKLAMA

Ankstų antradienio rytą snyguriavo ar buvo šlapdriba Klaipėdos ir Kauno apskrityse, Mažeikių ir Pasvalio rajonuose, Vilniaus apskrityje tęsėsi lijundra.

REKLAMA

Magistraliniai ir krašto keliai yra barstomi, tačiau važiavimo sąlygos dar yra įvairios ir sudėtingos. Šių kelių dangos yra ir padengtos šlapiu sniegu, vietomis provėžotos, vietomis papustyta, rytiniuose ir centriniuose rajonuose susidarė plikledis, perspėja Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Rajoninių kelių dangos taip pat įvairios: padengtos prispaustu sniegu, provėžotos, daug kur apledėjusios. Eismo sąlygos šiuose keliuose taip pat yra sudėtingos. Šiaulių apskrityje dar keli rajoniniai keliai yra neišvažiuojami.

REKLAMA
REKLAMA

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio Nr. 206 Šilutė-Rusnė 7-ajame kilometre esantis 445 m ilgio ruožas. Vandens gylis - 60 cm. Lengvieji automobiliai apsemtu ruožu perkeliami specialia valstybės įmonės „Klaipėdos regiono keliai“ technika. Taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dešimties rajoninių kelių ruožai, iš viso - 14,66 km. Vandens gylis - nuo 10 iki 60 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami šešių rajoninių kelių ruožai, iš viso - 48,9 km. Vandens gylis - nuo 65 iki 110 cm.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų