REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglikonų bažnyčios vikaras Paulas Turpas, kuris įkvėpė televizijos komedijos serialą „Rev“ apie originalių pažiūrų šventiką, užsipuolė vietos valdžią dėl sprendimo jo parapijoje uždrausti striptizo klubus bei sekso reikmenų parduotuves.

REKLAMA
REKLAMA

P. Turpas griežtai sukritikavo Londono Hackney'o savivaldybę dėl „mėginimo primesti moralės normas“ vietos gyventojams ir atvykėliams.

REKLAMA

Hackney'o savivaldybės taryba praėjusią savaitę nubalsavo už tai, kad vietovėje būtų uždrausta kurtis naujiems striptizo klubams ir panašioms sekso industrijos įstaigoms, o šiuo metu veikiantys privalės nutraukti savo veiklą pasibaigus licencijos galiojimo laikui.

Šis sprendimas buvo priimtas neatsižvelgiant į tai, kad konsultacijų su visuomene metu 66 proc. vietos gyventojų pasisakė prieš tokio draudimo įvedimą.

Vikaras pareiškė esąs „labai nusivylęs“ tokiu valdžios sprendimu, teikdamas, jog tai privers verslą trauktis į pogrindį. Anot šventiko, dėl to padaugės gatvėse pavojingai dirbančių moterų ir nukentėjusių žmonių, kurie kreipsis į bažnyčią pagalbos.

Skelbiama, kad prie P. Turpo vadovaujamos bažnyčios yra įsteigta prieglauda, kurioje rūpinamasi benamiais, alkoholikais, narkomanais bei prostitutėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų