REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šešių dvynių porų susilaukusią Kenijoje gyvenančią moterį paliko du vyrai ir draugas, tvirtindami, kad ji yra prakeikta.

REKLAMA
REKLAMA

Gladys Bulinya turi 12 vaikų, visi jų – nuo 1993 iki 2010 metų gimę neidentiški dvyniai. Tačiau jos gyvenamojoje vietovėje vakarų Kenijoje gentys dvynių gimimą laiko dieviškojo prakeikimo įrodymu, rašo telegraph.co.uk.

REKLAMA

Moters šeima jos išsižadėjo, o trys vaikų tėvai ją paliko, tad G. Bulinya savimi turi rūpintis pati.

35-erių moteriai neseniai atlikta sterilizacijos operacija, nors tai ir prieštarauja jos religijai.

„Aš katalikė. Kai priėmiau tokį sprendimą, paprašiau Dievo atleidimo ir esu tikra, kad Dievas supranta ir man už tai atleis“, – BBC kalbėjo ji.

Pirmieji dvyniai, Johnas ir James, gimė kai G. Bulinya dar mokėsi vidurinėje mokykloje. Jos vaikinas dar buvo per jaunas, kad galėtų jais pasirūpinti, o jos šeima tvirtino, kad vaikus reikia atiduoti įvaikinti, nes dvyniai yra nelaimės ženklas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau vaikino šeima galiausiai sutiko pasirūpinti ja ir berniukais. Vėliau G. Bulinya ištekėjo už mokyklos mokytojo, o 1999 metais gimė Duncanas ir Dennisas.

Ir vėl vyro šeima ją išvijo, o moters tėvai ištekino ją už 20 metų vyresnio vyro. Tačiau ir jis išėjo iš namų, kai pernai gimė šeštoji dvynių pora – Baracka ir Price'as.

G. Bulinya teigia dėl nieko nesigailinti, ir iš visų jėgų stengiasi išmaitinti 10 vaikų – 6 mergaites ir 4 berniukus, kurie vis dar gyvena su ja. Vyriausieji berniukai jau paliko namus.

Medicinos ekspertai teigia, kad moteris, pagimdžiusi neidentiškus dvynius, turi daugiau galimybių ir kitų nėštumų metu susilaukti dvynių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų