REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio vakarą paaiškėjo radijo stoties „Lietus“ kartu su Lietuvos Autorių Teisių gynimo Asociacijos Agentūra LATGA-A organizuoto konkurso „Nauja daina 2010“ laureatai. Tiesioginės finalinio koncerto transliacijos per LNK metu televizijos žiūrovai balsuodami telefonu gražiausia nauja praėjusių metų daina išrinko Lauros Remeikienės sukurtą ir atliktą kūrinį „Sparnai gerumo“. Antroji vieta atiteko Rūtai Ščiogolevaitei už dainą „Leisk pasidalinti“, trečioje liko Anatolijus Oleinik ir jo daina „Leisk man skristi“.

REKLAMA
REKLAMA

Konkurso prizininkai apdovanoti „Mūzos“ statulėlėmis ir piniginiais prizais. Geriausiai 2010 metų naujos dainos muzikos ir žodžių autorei Laurai Remeikienei įteiktas 7000 litų, antros vietos laimėtojams atiteko 5000 litų, o trečiosios – 3000 litų piniginis prizas. LATGA-A ekspertų grupė savo sprendimu „Už originalumą ir kūrybinius ieškojimus“ 5000 litų pinigine premija apdovanojo grupę iš Rokiškio „Pievos“ ir jų sukurtą dainą „Būsi liksi“.

REKLAMA

Iškart po iškilmingų apdovanojimų pakalbinta konkurso nugalėtoja L. Remeikienė vis dar netikėjo savo dainos triumfu: „Statulėlę statysiu prie kitų statulėlių, o laimėtus pinigus išleisiu muzikai – tikrai ne mėsai. Be to, pralošiau šampano dėžę. Tai yra skaudu iki negalėjimo. Ačiū visiems mane palaikiusiems“, – šypsojosi Laura.

Antroje vietoje likusi Rūta Ščiogolevaitė pritarė TV žiūrovų nuomonei: „Jei būčiau konkurse nedalyvavusi ir turėjusi galimybę pati balsuoti sėdėdama prie televizoriaus, būčiau tai dariusi už nugalėtoją“, – po apdovanojimų kalbėjo R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Ant paskutiniojo nugalėtojų pakilos laiptelio užlipęs Anatolijus Oleinik žadėjo švęsti: „Esu labai labai laimingas. Ir dėkingas visiems, kas balsavo. Šiąnakt daužysiu šampaną. Linksminsiuosi su draugais. Statulėlę išdidžiai pastatysiu savo naujame name, o pinigus investuosiu į namo gerbūvį: pirksiu tapetus, dažus ir „špaklių“, – juokavo druskininkietis.

„Pievų“ lyderė Virginija Skeirienė po apdovanojimų sakė nujautusi, kad gali laimėti specialų prizą: „Nuojauta kuždėjo, kad jei laimėsime, tai tik specialų LATGA-A prizą. Tai didžiulis įvertinimas mums. Nuoširdus ačiū už tai. Šis apdovanojimas rodo, kad einame geru keliu. Aš atvirai džiaugiuosi nugalėtoja Laura. Aš sujaudinta jos gerumo ir jos dainos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų