REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK laida „Kažkas atsitiko“ praneša: kad ir kaip stengėsi Merūnas Vitulskis išlaikyti paslaptyje  visus faktus apie savo būsimas vestuves, visgi dabar jau aišku – jis iš tiesų veda. Ir tai ne reklaminis triukas, ne noras sudominti žiniasklaidą, o pats tikriausias faktas. Vestuvių data išrinkta, vieta iškilmingai puotai rezervuota, aukso žiedai užsakyti, vestuviniai apdarai siuvami... O pats Merūnas iki šiol kaip velnias kryžiaus vengęs klausimų apie būsimas tuoktuves, visgi pasiryžo pasidalinti pasiruošimo svarbiausiai gyvenimo šventei detalėmis, vargais ir rūpesčiais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, vestuvių puota bus iškelta balandžio 8-ąją dieną. Merūnas neslepia – rinkdamasis vestuvių datą jis konsultavosi su astrologais ir numerologais. Saulės, mėnulio ir žvaigždžių išsidėstymas parodė, kad balandžio aštuntoji puikiausiai tinka pradėti naują gyvenimą. O juk Merūno ir būsimos jo nuotako Erikos  Vilčinskaitės meilė prasidėjo prieš aštuonerius metus.

REKLAMA

Laidoje „Kažkas atsitiko“ Merūnas atskleis visas pasiruošimo vestuvėms smulkmenas. Dainininkas jau išsirinko kostiumą, sudarė vaišių sąrašą, užsakė tortą ir netgi susirado šaunią vietelę vestuvių puotai. „Ta vieta yra toli nuo miesto,  kad niekas nesikištų, niekas nelįstų“, – pasakojo Merūnas Vitulskis.

Deja, tik dabar Erika ir Merūnas suprato, kad pasiruošimas vestuvėms ne tik džiugus, bet ir labai varginantis reikalas. Pasirodo, įvairių vestuvinių paslaugų tiekėjai pamatę žinomą Merūno veidą kaipmat padvigubina ar net patrigubina paslaugų kainas. Juk jis garsenybė! Todėl ir pinigų sumos kaip ant mielių išauga!

Visos pasiruošimo vestuvėms smulkmenos, džiaugsmai ir vargai bei povestuviniai Merūno ir Erikos planai – jau šiandien 20 val. 30 min. LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų