REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, kad naujame LNK televizijos projekte „Lietuvos supermiestas“ dalyvaujančiai dainininkei Irūnai Puzaraitei jau pabodo vienišauti, nes populiarumo nestokojanti mergina iš Marijampolės vis dažniau susimąsto apie savo širdies reikalus. „Dabar dėl meilės nesu pametusi galvos, tačiau jau tikrai norėčiau turėti kokį berniuką, kuris suprastų mano darbą ir galbūt neatsisakytų lydėti į filmavimus bei koncertus“, - prisipažįsta atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Mylimojo ieškoti nereikia

Dar taip neseniai, rodos, Irūna džiaugėsi romantiškais jausmais, nors apie juos žurnalistams nebuvo linkusi atvirauti. Kas atsitiko? Ar pasibaigė ta graži ne vienus metus trukusi draugystė, kurią atlikėja vadina savo pirmąja meile?..

REKLAMA

„Tai buvo sena vaikiška meilė ir ji jau pamiršta. Net nežinau, ar tai buvo meilė, nes tada man buvo keturiolika metų... Gal tai buvo toks paaugliškas išbandymas. Tiems žmonėms, kurie yra labai užsiėmę, manau, ta antroji pusė tikrai labai trukdytų. Nenoriu, kad šalia manęs būtų žmogus, kuris nesuprastų mano veiklos ir stabdytų sakydamas: „Aš tau draudžiu fotografuoti“. Šalia manęs turi būti žmogus, kuris man leistų užsiimti mėgstama veikla“, - iš patirties kalba Irūna.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kas trukdo susirasti tokį supratingą širdies draugą, Irūna atsidūsta, kad paprasčiausiai per užimtumą vaikino paieškoms pritrūksta laiko: „Galvoju, kad tavo žmogus, tavo antroji pusė ateis laikui bėgant. Ir jos ieškoti tikrai neverta“. Irūną sukrėtė neseniai įvykusi tragedija, kai iš Alytaus kilusiai merginai liūdnai pasibaigė vaikino paieškos internetu. Irūna prisipažįsta, kad visąlaik stengdavosi nesusitikinėti su nepažįstamaisiais, nors tokių kvietimų būdavo begalė.

O gal jai visai nereikia ieškoti mylimojo. Visas pramogų pasaulis skalambija, kad Irūną romantiški santykiai esą sieja su aktoriumi Mariumi Jampolskiu, su kuriuo laimėjo praėjusius „Žvaigždžių duetus“. Tiesa, Irūna kategoriškai neigia tokias kalbas: „Vis tiek tiesos niekaip neįrodysi. Ko gero, jos ir nereikia įrodinėti. Marių tikrai be galo myliu kaip scenos partnerį. Tai - vienas iš mano gyvenimo mokytojų, kuris mane labai daug ko išmokė. Aš jam labai dėkinga ir stengsiuosi su juo nenutraukti ryšių ir iš jo išmokti vaidybos paslapčių, kurių dar nežinau“. Kaip yra iš tikrųjų, parodys laikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gyvenimas pagal grafiką

Kiekvienas scenos žmogus galėtų Marijampolėje gyvenančiai Irūnai pavydėti gebėjimo viską nepriekaištingai suderinti: mergina koncertuoja, dalyvauja televizijos projektuose ir studijuoja ekonomiką Vilniaus universitete.

Prisipažįsta, dar norėtų vesti kokią televizijos laidą, nes pasibaigus serialo „Drąsos kaina“, kur atlieka vieną pagrindinių vaidmenų, filmavimams, širdyje pajuto savotišką tuštumą. Dar norėtų išmokti diskžokėjo amato, nes turėdama laisvo laiko kuria kompiuterinę muziką.

REKLAMA

„Jau nuo senų laikų mokėdavau suderinti kiekvieną valandą ir net minutę. Turiu knygelę, kurioje surašau savo dienotvarkę, ir kartais joje pasižymiu, kad šiandien tris valandas reikia paskirti mokslams. Nesakau, kad viską suspėju, - savo paslaptį išduoda Irūna. - Jeigu man reikėtų parašyti knygą, kaip tapti žvaigžde, pasakyčiau, kad tam reikia įdėti labai daug darbo. Pavyzdžiui - dainuoju nuo ketverių metų, todėl tas mano iškilimas įvyko laiku, to nuosekliai siekiant. Atėjo lemtinga minutė, kada savo juodo darbo dėka nusipelniau tapti tuo, kas esu“.

REKLAMA

Beje, gal pagaliau scenos žvaigždutei atėjo laikas iš gimtosios Marijampolės persikraustyti į Vilnių? Tačiau į sostinę mergina atvažiuoja tik su darbo reikalais ir bent kol kas neketina kelti kojos iš gimtojo miestelio. O jeigu į kitą miestą merginą išviliotų meilė? „Jeigu įsimylėsiu vaikiną iš kito miesto, jis turės pas mane atvažiuoti, - juokiasi mergina. - Paskui jį tikrai nelakstysiu, nors iš tikrųjų kartais dėl meilės labai lengvai gali pamesti galvą...“

Mylimojo ieškoti nereikia

Dar taip neseniai, rodos, Irūna džiaugėsi romantiškais jausmais, nors apie juos žurnalistams nebuvo linkusi atvirauti. Kas atsitiko? Ar pasibaigė ta graži ne vienus metus trukusi draugystė, kurią atlikėja vadina savo pirmąja meile?..

“Tai buvo sena vaikiška meilė ir ji jau pamiršta. Net nežinau, ar tai buvo meilė, nes tada man buvo keturiolika metų... Gal tai buvo toks paaugliškas išbandymas. Tiems žmonėms, kurie yra labai užsiėmę, manau, ta antroji pusė tikrai labai trukdytų. Nenoriu, kad šalia manęs būtų žmogus, kuris nesuprastų mano veiklos ir stabdytų sakydamas: “Aš tau draudžiu fotografuotis”. Šalia manęs turi būti žmogus, kuris man leistų užsiimti mėgstama veikla”, - iš patirties kalba Irūna.

Paklausta, kas trukdo susirasti tokį supratingą širdies draugą, Irūna atsidūsta, kad paprasčiausiai per užimtumą vaikino paieškoms pritrūksta laiko: “Galvoju, kad tavo žmogus, tavo antroji pusė ateis laikui bėgant. Ir jos ieškoti tikrai neverta”. Irūną sukrėtė neseniai įvykusi tragedija, kai iš Alytaus kilusiai merginai liūdnai pasibaigė vaikino paieškos internetu. Irūna prisipažįsta, kad visąlaik stengdavosi nesusitikinėti su nepažįstamaisiais, nors tokių kvietimų būdavo begalė.

O gal jai visai nereikia ieškoti mylimojo. Visas pramogų pasaulis skalambija, kad Irūną romantiški santykiai esą sieja su aktoriumi Mariumi Jampolskiu, su kuriuo laimėjo praėjusius “Žvaigždžių duetus”. Tiesa, Irūna kategoriškai neigia tokias kalbas: “Vis tiek tiesos niekaip neįrodysi. Ko gero, jos ir nereikia įrodinėti. Marių tikrai be galo myliu kaip scenos partnerį. Tai - vienas iš mano gyvenimo mokytojų, kuris mane labai daug ko išmokė. Aš jam labai dėkinga ir stengsiuosi su juo nenutraukti ryšių ir iš jo išmokti vaidybos paslapčių, kurių dar nežinau”. Kaip yra iš tikrųjų, parodys laikas.

Gyvenimas pagal grafiką

Kiekvienas scenos žmogus galėtų Marijampolėje gyvenančiai Irūnai pavydėti gebėjimo viską nepriekaištingai suderinti: mergina koncertuoja, dalyvauja televizijos projektuose ir studijuoja ekonomiką Vilniaus universitete.

Prisipažįsta, dar norėtų vesti kokią televizijos laidą, nes pasibaigus serialo “Drąsos kaina”, kur atlieka vieną pagrindinių vaidmenų, filmavimams, širdyje pajuto savotišką tuštumą. Dar norėtų išmokti diskžokėjo amato, nes turėdama laisvo laiko kuria kompiuterinę muziką.

“Jau nuo senų laikų mokėdavau suderinti kiekvieną valandą ir net minutę. Turiu knygelę, kurioje surašau savo dienotvarkę, ir kartais joje pasižymiu, kad šiandien tris valandas reikia paskirti mokslams. Nesakau, kad viską suspėju, - savo paslaptį išduoda Irūna. - Jeigu man reikėtų parašyti knygą, kaip tapti žvaigžde, pasakyčiau, kad tam reikia įdėti labai daug darbo. Pavyzdžiui - dainuoju nuo ketverių metų, todėl tas mano iškilimas įvyko laiku, to nuosekliai siekiant. Atėjo lemtinga minutė, kada savo juodo darbo dėka nusipelniau tapti tuo, kas esu”.

Beje, gal pagaliau scenos žvaigždutei atėjo laikas iš gimtosios Marijampolės persikraustyti į Vilnių? Tačiau į sostinę mergina atvažiuoja tik su darbo reikalais ir bent kol kas neketina kelti kojos iš gimtojo miestelio. O jeigu į kitą miestą merginą išviliotų meilė? “Jeigu įsimylėsiu vaikiną iš kito miesto, jis turės pas mane atvažiuoti, - juokiasi mergina. - Paskui jį tikrai nelakstysiu, nors iš tikrųjų kartais dėl meilės labai lengvai gali pamesti galvą...”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų